TFF 2. LİG, Kırmızı Grup’ta 26 puanla 4’ncü sırada yer alan ve erteleme maçında Cumartesi günü deplasmanda Pazarspor’la golsüz berabere kalan Kırşehir Belediyespor, yarın  yine bir deplasman maçında Elazığspor’un konuğu olacak. Karşılaşma, Elazığ Doğukent Stadında saat 13.00’de başlayacak.
Pazarspor maçından sonra Kırşehir’e gelmeyen ve çalışmalarını Elazığ’da karlı bir zeminde sürdüren Kırşehir Belediyespor bu maçla birlikte bu sezon 8’inci deplasman maçını oynayacak. Temsilcimizin bu sezon deplasmanda 2 galibiyet, 2 mağlubiyet 3’te beraberlik aldı. Kırşehir ekibi bu sezonki yine en zor deplasman maçlarından birini daha oynayacak.
Evinde üst üste oynadığı 3 maçın 3’ünü de kazanan yeşil-beyazlı temsilcimiz bu istatistiği ne yazık ki deplasman maçlarında gösteremiyor. Son deplasman galibiyetini Kırklarelispor karşısında 1-0’lık skorla alan Kırşehir temsilcisi aldığı bu galibiyetin ardından çıktığı 3 maçın 3’ünden de berabere kaldı. Deplasmanda kazanamam hasretini yarın Elazığspor karşısında sona erdirmek isteyen Kırşehir Belediyespor, hem zirve yarışında bende varım demek, hem de 3 maçlık galibiyet özlemini sona erdirmek istiyor. Kırşehir Belediyespor’da zorlu Elazığspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. 
Yeşil-beyazlı temsilcimiz, yarın oynayacağı Elazığspor maçına kadar son 3 deplasmanda 3 beraberlik çıkardı. Yeşil-beyazlılar, 2020-2021 Futbol Sezonuna Turgutlu deplasmanıyla başlarken, rakibine 90+4’üncü dakikada yediği golle sahadan 1-0’lık skorla yenik ayırmasının ardından Ligin 2’nci haftasında sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’la 0-0 berabere kalmıştı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, 3’üncü haftada da deplasmanda Kastamonuspor’u ve 4’üncü haftada evinde 1922 Konyaspor’u 1-0’lık skorlarla yenmeyi başardı.
Kastamonuspor ile 1922 Konyaspor maçlarıyla üst üste gelen 1-0’lık skorlarla galibiyetlerin ardından 5’inci haftada da deplasmanda Eyüpspor karşısında 2-1’lik skorla mağlup olan Kırşehir Belediyespor, 6’ncı haftada da sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Tarsus İdmanyurdu ile 2-2 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz son maçta ise deplasmanda Kırklarelispor’u Ahmet Karadayı’nın tek golüyle 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Kırklarelispor maçının ardından 3 maçlık galibiyet özlemine son veren yeşil-beyazlı ekibimiz Vanspor’u da aynı skorla yenerek ligdeki 4’üncü galibiyetini alıp puanını 14 yaparak 4’üncü sıraya yükselmişti.
Kırşehir Belediyespor, Ligin 9’uncu haftasında deplasmanda oynaması gereken maçta Pazarsporlu futbolcuların Koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından haftayı maç yapmadan geçirirken, birkaç gün sonra sahasında oynadığı maçta Sakaryaspor’a 1-0 mağlup oldu.
Sakaryaspor mağlubiyetinin ardından Bursa’ya moralsiz giden ve deplasmanda Karacabey Belediyespor’la 2-2 berabere kalan yeşil-beyazlılar, 2 maçtaki galibiyet hasretini Bodrumspor’u 3-0, Sivas Belediyespor’u da 3-1 yenerek son vermişti. 
Kırşehir temsilcisi geçtiğimiz hafta Mamak FK ile 1-1 berabere kalırken, son oynadığı maçta ise sahasında Pendikspor’u Volkan Altınsoy’un golüyle 1-0 yenerek evindeki galibiyet serisine devam etti. Geçtiğimiz hafta Pazarspor maçında alınan beraberliğin ardından zirveye yaklaşma adına büyük bir fırsatı tepmiş oldu.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz, oynadığı 15 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 3’te yenilgi alarak 26 puanla averajla 4’üncü sırada yer alıyor. Kırşehir temsilcisi bu 15 maçta attığı 17 gole karşılık kalesinde ise 10 gol gördü.
Kırşehir Belediyespor’un Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor, ligde oynadığı 15 maçta 14 puan toplayıp 15’inci sırada yer alıyor.
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta 2020-2021 futbol sezonunu evinde açan Elazığspor, sahasında konuk ettiği Serik Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı.
Lige 1 puanla başlayan Gakkoşlar, daha sonra deplasmanda karşılaştığı Kardemir Karabükspor’u 3-1’lik skorla geçerek ilk galibiyetini aldı.
Bordo-beyazlı ekip Ligin 3’üncü haftasında sahasında konuk ettiği Turgutluspor’a tek golle yenilerek bu sezon ki ilk yenilgisini aldı. Turgutluspor yenilgisinin ardından peş peşe oynadığı maçlarda Etimesgut Belediyespor’u 2-1, Kastamonuspor’u da 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı.
Üst üste gelen galibiyetlerin ardından galibiyet serisi 2-0’lık Bayburt yenilgisiyle son bulurken, bu yenilginin ardından 1922 Konyaspor’a 3-0, Eyüpspor’a da 3-2’lik skorla mağlup olmaktan kurtulamadı.
Üç maçlık galibiyet hasreti 2-1’lik Tarsus İdmanyurdu maçıyla sona erdiren Gakkoşlar, yine 3 maçlık mağlubiyet serisini sürdürdü. Bordo-beyazlı ekip Kırklarelispor’a 1-0, Vanspor’a 2-1, Pazarspor’a da 3-0’lık skorla mağlup oldu. Elazğspor daha sonra Karacabey Belediyespor’u 2-1 yenerken, Bodrumspor’la 2-2’lik skorla berabere ayrıldı. Gakkoşlar son oynadığı erteleme maçında ise deplasmanda Sakaryaspor’a 2-0’lık skorla mağlup oldu.
Ligde 15 maç oynayan Elazığspor bu 15 maçın 5’inden galibiyetle ayrılırken, 2 beraberlik aldığı ligde 8 kezde sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu 15 maçta rakip filelere 18 gol atarken, kalesinde ise 26 gol gördü. (HABER: SALİH GÜNER)