Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligin ilk haftasında deplasmanda Turgutluspor’a yenilerek sezona puansız başlayan Kırşehir Belediyespor’da çeşitli alanlarda faaliyet gösteren Efe Oto Kurtarma Şirketler Grubu ile yeşil-beyazlı kulübümüz arasında, 2020-2021 sezonunda geçerli olmak üzere, forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzalandı.
Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut ve Efe Oto Kurtarma Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koral'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde, Hüseyin Koral Kırşehir Belediyespor’a olan inancını ve gönülden bağlılığını dile getirirken, Başkan Bulut ise desteklerinden ötürü Efe Oto Kurtarma Şirketler Grubuna ve Hüseyin Koral'a şükranlarını dile getirdi.
Efe Oto Kurtarma Şirketler Grubu Başkanı Hüseyin Oral, Kırşehir Belediyespor’un her zaman maddi ve manevi destek vereceklerini belirterek “Başkanımız Mustafa Bulut’a ve yönetimine herkesin sahip çıkması gerekiyor. Takımımızın içinde bulunduğu maddi sorunların herkesin karınca kararınca destek verirse, layık olduğu liglere çıkabilir. Bende bu düşünceden hareket ederek takımımıza katkı sunmak amacıyla göğüs bölümüne reklamımızı verdik. Hayırlı olsun. İnşallah seri bir galibiyet seri yakalayarak zirveye çıkarız. Başkanımızın da her zaman belirttiği gibi iyi bir takım kurup bu sezon Play-Off hedefiyle layık oldukları 1’inci Lige çıkmak istediklerini söyledi. Bende kardeşim Hakan Dağıstan’ın girişimleri sonucunda Memleketimizin marka değeri olan Kırşehir Belediyespor’a sahip çıkarak destekte bulunmak istedim. İnşallah takımımız ligde başarılı olur” dedi.
Efe Oto Kurtarma Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koral’ın yeşil-beyazlı ekibimize göğüs reklâmı vererek sahip çıkmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut ise “Kırşehir’deki değerli hemşehrimiz Hüseyin Koral’a teşekkür ediyorum. Böyle zor günlerde takımımıza sahip çıkarak maddi katkı sunmak amacıyla reklam vermesi bizlere güç ve moral vermiştir. Kırşehir’deki hemşehrilerimizin takımımıza sahip çıkmaları bizlerin hedefini de yükselttirmiştir. Hüseyin Koral’a gösterdiği hassasiyeti Kırşehir ve başka illerdeki sanayici ve işadamı hemşehrilerimizden de bekliyoruz” diye konuştu.
Öte yandan, 40 Şehirliler Taraftar Grubu Tribün Lideri Hakan Dağıstan da yaptığı açıklamada “Hüseyin Koral’a bu yaptığı hizmetten dolayı çok teşekküre ederiz. Kırşehir’i ve Kırşehirspor’u sevdiklerini söyleyen herkesin elini taşın altına koyarak destek vermelerini bekliyoruz. Özellikle her seçim döneminde elinde çantayla Ankara ve İstanbul’dan gelerek Kırşehir’i ve Kırşehirspor’u çok sevdiklerini söyleyenler şimdi neredeler? İşte Kırşehirspor burada. Gelsinler Kırşehir’i ve Kırşehirspor’u çok sevdiklerini gösterip sahip çıksınlar. Sahip çıksınlar ki biz de onlara inanalım, güvenelim. Yoksa her seçim zamanı gelerek Kırşehirspor’u sevdiklerini söyleyip politika yapmasınlar. İşte sizlere örnek. Hüseyin abimiz, özellikle ülkemizin bulunduğu bu sıkıntılı günde böylesine elini değil yüreğini taşın altına koyarak 300 Bin TL tutarında göğüs reklamı alarak takımımıza destek çıktı. Memleketimizin parası memleketimizin takımına gitti. İnşallah bu sponsorluk sözleşmesi takımımıza ve şehrimize hayırlı olur” açıklamasında bulundu. (Haber: SALİH GÜNER)