Çıkışa geçen yeşil-beyazlı ekibimizin futbolcularına rehavet uyarısı yapan

Coşkundere galibiyet bekliyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 23’üncün hafta maçında Kırşehir Belediyespor’un deplasmanda oynayacağı 1922 Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
Yeşil-beyazlılar 2-0’lık Kastamonuspor galibiyetini unutup, deplasmanda oynayacağı 1922 Konyaspor’a kilitlendi. Kırşehir Belediyespor hazırlıkların dün 3 puan düşüncesiyle devam ediyor.
Kırşehir Belediyespor’da, 1922 Konyaspor mesaisi Güneykent Tesisinde devam ediyor. Yeşil-beyazlı teknik adam Ercüment Coşkundere oyuncularına karşılaşmanın önemini anlattı, bu maçta da kendilerinden sahadan 3 puanla ayrılmalarını istedi.
Yeşil-beyazlıların Güneyken tesisinde yaptığı idmanda Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, futbolcuları bir araya toplayarak, önce Kastamonu maçındaki basit hatalara parmak bastı, ardından 1922 Konyaspor maçının kesin kazanılmasını istedi.
Haftayı galibiyeti ile kapatan Kırşehir Belediyespor, dün Güneykent tesisinde Konya ekibiyle oynayacağı maçın hazırlıkları çerçevesinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Yapılan antrenman öncesi oldukça neşeli görülen futbolcular, Kastamonuspor karşısında alınan 3 puandan dolayı keyifli oldukları görüldü. Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, çalışma öncesi futbolcularla 10 dakikaya yakın bir toplantı yaptı. Orta yuvarlakta bir araya topladığı futbolculara Kastamonuspor maçını analiz eden tecrübeli teknik adam özellikle ikinci yarıda yapılan basit hatalara deyindi.
Bu hataların ilerleyen maçlarda devam etmesi halinde ligde sıkıntı yaşayacaklarını belirten yeşil-beyazlıların hocası, artık puan kaybetme gibi bir lüksümüz kalmadı. Çıkıp Konya maçında aslanlar gibi oynayıp galip gelmemiz gerekiyor ifadeleriyle futbolcularını motive etti.
Yeşil-beyazlıların hocası, konuşmasının son bölümünde 1922 Konyaspor takımına değindi.
Rakibin düşme hattında olmasının hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini, Play-Off yarışında var olmak için bu maçtan kesinlikle 3 puanla ayrılmaları gerektiğinin altını çizdi.
Futbolda rehavete kapılıp, rakibi küçük görmenin sonuçlarının iyi olmadığını, zaten kolay gibi görünen maçların aslında en zor maçlar olduğuna vurgu yapan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, “Bir çıkış içindeyiz. Kastamonuspor galibiyeti bizlere büyük bir moral oldu. Play-Off şansımız var. Fakat bizler işi Play-Off’ta değil de zirvede bitirip bir üst tura yükselmenin hesaplarını yapıyoruz. Sakın kimse rakibi küçümsemesin. Konyaspor bu ligin iyi ekiplerinden biri. Bizler çıkacağız kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Hata istemiyorum” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)