Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol takımı Antrenörü Murat Kılıç ve Mustafa Fidan: Belediye başkanımıza şampiyonluk hediye etmek istiyoruz”

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Lig B Grubunda mücadele eden, mücadele ettiği grubun ilk yarısını topladığı 12 puanla 3’üncü sırada bitiren Kırşehir Belediyespor’da verilen 1 haftalık iznin ardından çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Bozkırın Sultanları önceki gün antrenör Murat Kılıç ve Mustafa Fidan yönetiminde AEÜ BESYO Spor Salonunda yaptığı taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

AEÜ BESYO Spor Salonunda yapılan çalışmaya tüm oyuncular katılırken, Antrenör Murat Kılıç, Mustafa Fidan yönetiminde yapılan çalışma ısınma hareketleri ve koşular ile başladı.

Koşuların ardından taktik çalışmasına geçen Bozkırın Sultanları, yarı ve sahada yapılan çift kale maçın ardından antrenman sona erdi.

Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol takımımız çalışmalarına bugün yapacağı tek idmanla devam edecek.

Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol takımı Antrenörü Murat Kılıç ve Mustafa Fidan yapmış olduğu açıklamada, “Ligin ilk yarısını 12 puanla kapattık. 2’nci yarıya oldukça sıkı ve yoğun bir antrenman temposuyla hazırlanıyoruz. 1 haftalık aranın ardından çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. 2 haftadır taktik, bugünden sonra ise topla çalışmalara başlayacağız. Ligin ikinci yarıları ilk yarılara göre daha zor ve çekişmeli geçiyor. Bizlerde bunun bilincinde olup, oyuncularımıza da bunu aşılamaya çalışıyoruz. Ligin 2’nci yarısı 30 Ocak’ta başlıyor. İlk maçımızı deplasmanda Göktürkspor kulübüne karşı oynayacağız. İlk maçta rakibimizi iyi bir oyunla mağlup etmiştik. Aynı ciddiyetle bu karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyoruz. Tabii ki bu maça büyük önem veriyoruz. Bu nedenle özellikle evimizde oynayacağımız maçlarda puan kaybetmek istemiyoruz. Çok genç bir takımız. İnşallah ligi 2’nci yarısına da galibiyetle başlarız” dedi.

Bu sezon oldukça renkli bir lig geçtiği konusunda herkesin hemfikir olduğunu ifade eden Antrenör Murat Kılıç ve Mustafa Fidan, “Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na bir şampiyonluk hediye etmeyi çok istiyoruz. Bu nedenle hiçbir maçımızda rakip ayırmadan mücadeleye çıkıyoruz. Bizim dışında da hedefi olan takımlar var, biz her ne kadar ilk yarı süresince 3 maç kaybetmiş olsak ta zirvede kalmayı başardık. Tüm takımlar hem rakipleri hem de Pandemi Süreci ile mücadele etmekte. Bu anlamda farklı bir sezon geçtiği bir gerçek. İddialı takımların birbirleri ile yapacakları her karşılaşma sezon sonundaki sıralama etki edecek. Biz ilk yarıdaki başarılı tabloyu özellikle de bu zorlu maçlarda sergilersek sezonu mutlu tamamlayabiliriz. Oyuncularız da da bu inanç ve istek fazlası ile var.” şeklinde konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)