Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta 2020-2021 sezonunu topladığı 72 puanla 3’ncü sırada tamamlayarak Play-Off oynayacak olan Kırşehir Belediyespor, Play-Off çeyrek final ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarına başladı.
Önceki gün Güneykent tesisinde yapılan antrenman öncesi Neşet Ertaş Taraftar Grubu Tribün Lideri Halil Kurt, yeşil-beyazlı ekibe ve futbolculara tatlı ikramında bulunarak zorlu maç öncesi başarılar diledi.
Tribün Lideri Halil Kurt tatlı ikramı sırasında yaptığı açıklamada, “İlimizin en büyük takımı Kırşehirspor, normal sezonu 3’üncü sırada tamamlayarak Play-Off oynayamaya hak kazandı. Bizlerde takımımızın Kırklarelispor maçının hazırlıkları çerçevesinde bugün taraftar arkadaşlarımızdan olan Kadir Ballı ile birlikte Kırşehirspor’umuza moral vermek amacıyla tatlı bir ziyaret gerçekleştirdik. İnşallah takımımız zorlu Kırklarelispor karşısında 2’nci maç öncesi avantajlı bir skorla gelir. Bizler bu takımızın şampiyon olup 1’inci Lige çıkacağına inanıyoruz” dedi. (Haber: Salih GÜNER)