As Başkanı Çağatay Han Torun
“Amedspor maçını da
kazanmak istiyoruz”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grupta ilk maçında Pazarspor’u 3-0’lık net bir skorla mağlup eden Kırşehir Belediyespor’da yüzler gülüyor.
Yeşil-beyazlı ekibin As Başkanı Çağatay Han Torun, net bir galibiyet aldıklarını ve oynanan oyundan dolayı da ileriye dönük olumlu sinyaller aldıklarını söyledi.
Başkan Torun, “Ligin ilk maçını deplasmanda Pazarspor’a karşı oynadık. Herkesin bildiği gibi Pazarspor kısıtlı bütçe ve orta sıralarda oynayan bir takım kursalar da Karadeniz deplasmanları her zaman zordur. Bizler de Pazarspor maçını ilk karşılaşma olmasına rağmen çok ciddiye almıştık. Sahaya da galibiyet için çıktık. Sezon başında oynanan her maçlar ve özellikle ilk karşılaşmalar her zaman zor ve stresli geçer. Sonuçta ilk maçı kazanan takım büyük bir moral kazanır. Bizler de Pazarspor’u her iki yarıda attığımız gollerle 3-0’lık net bir skorla mağlup edip 3 puanla başladık. Ben şahsım ve yönetim kurulu adına bu galibiyetten dolayı teknik heyet, yöneticilerimize ve bizleri Rize deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlk yarı bulduğumuz pozisyonları golle sonuçlandırmış olsaydık sonuç olarak daha farklı bir galibiyet alabilirdik. 3-0’da fena bir skor değil. Artık bu maçı unutup önümüzde oynayacağımız çok ama çok önemli bir Amedspor maçı var. Amadspor’da iyi bir takım kurdular ve zirveye oynayacaklarını herkese ilk maçta gösterdiler. Pazar günü sahamızda konuk edeceğimiz Amedspor’u yenerek yolumuza sağlam ve emin adımlarla gitmek istiyoruz. Tabiki burada en büyük iş büyük Kırşehir Belediyespor taraftarlarına düşüyor. Pandemi koşullarından dolayı yaklaşık 1.5 yıldır taraftarlarımızdan yoksun olarak maçlara çıkıyorduk. Onların vereceği destek ile inşallah Amedspor maçını kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. (HABER: SALİH GÜNER)