GEÇTİĞİMİZ sezon Yozgat Süper Amatör Ligi takımlarından Yemenoğlu Yozgatspor’dan transfer olan ve devre arasına kadar yeşil-beyazlı formayı giyen Adem Gültekin, Eğirdirspor’a transfer olmuştu.
Bu sezon şampiyonluk parolasıyla çıkacak olan Yozgatspor transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor.
Kırmızı-siyahlı ekip eski futbolcusu Adem Gültekin ile her konuda anlaşma sağladı.
Adem Gültekin geçtiğimiz sezon temsilcimiz Yeşil Kırşehirspor’a transfer olduğunda gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e yaptığı açıklamada şunları söylemişti:
“Yeşil Kırşehirspor'dan ilk teklif geldiğinde çok mutlu oldum ve yaptığımız görüşmeler sonucunda böylesine büyük bir camiaya evet diyerek Kırşehirspor'a katıldım. Maddi anlamda herhangi bir şey istemedim Kırşehir iline çok kez gittim bana Yozgat'ı anımsatan bir yer. Şuan için maddiyat benim için ikinci planda. Öncelikli düşüncem Kırşehirspor forması altında o sahada elimden gelenin fazlasını yaparak Kırşehirspor taraftarlarına ve Kırşehir halkına faydalı olabilmek. Bunun için daha çok çalışacağım yeni sezon çalışmalarının bir an önce başlaması ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmak adına da çok sabırsızlanıyorum.”
Yeşil Kırşehirspor'un başarılı genç hocası Bekir Barış Cihan'ın kendisi adına çok değerli bir abisi ve hocası olduğunu dile getiren Gültekin, “Yeşil Kırşehirspor'un teknik direktörü olan Bekir Barış Cihan hocam benim için çok değerli. Çok ama çok ayrı bir yeri olan bir hocam bu sezon hem Yozgat Bozok Üniversitesinde hocam olacak hem de Yeşil Kırşehirspor takımında hocam olacak o nedenle Bekir hocamla çalışacak olmaktan onunla aynı yerde olacağımdan dolayı da kendimi çok şanslı hissediyorum. Biliyorum ki Bekir hocamdan bu sezon çok şeyler öğrenerek futbol kariyerimin de önemli performans sergileyeceğim’’ dedi.
"YOZGATSPOR HAK ETTİĞİ
YERLERE ULAŞACAKTIR"
Yozgatspor'un hak ettiği yerlere ulaşacağına canı gönülden inandığını ifade eden Gültekin, “Yozgatspor şuanda Bölgesel Amatör ligde mücadele ediyor bu sene çok önemli oyuncuları kadrolarına katarak yeni bir oluşumun içerisine girdiler Yozgat halkı ile kenetlendiler ben sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarını bu şampiyonluk ile birlikte Yozgatspor'un yoluna emin adımlarla devam ederek hak ettiği yerlere ulaşacağına inanıyorum, o yüzden Yozgatspor taraftarları stadı her zaman doldurarak takımlarına sahip çıkmaya devam etsinler” diye konuştu.
(Haber: Salih GÜNER)