Sabah saatlerinde polis memurlarını taşıyan servis minibüsü ile bir otomobilin karıştığı kaza meydana geldi. İlk belirlemelere göre kazada bir polis memuru şehit olurken, biri ağır olmak üzere 16 polis memuru yaralandı.

İstanbul’un Başakşehir ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu Fenertepe mevkiinde sabah saatlerinde polis memurlarını taşıyan servis minibüsü ile bir otomobilin karıştığı kaza meydana geldi.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, servis aracı Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir-Habipler bağlantı noktasında bariyerlere çarptı. İlk belirlemelere göre kazada bir polis memuru şehit olurken, biri ağır olmak üzere 16 polis memuru yaralandı.

Kırşehir’de Mesleki Yeterlilik Sınavına Yakın Denetim
Kırşehir’de Mesleki Yeterlilik Sınavına Yakın Denetim
İçeriği Görüntüle

Yaralı polisler çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.

Muhabir: HABER MERKEZİ