Kırşehirspor U14 Takımı Antrenörü Halit Kılıç, hafta sonu oynayacakları Yozgat Bozokspor maçı öncesi takımın son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Kırşehirspor U14 ekibi, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Kırıkkalespor karşılaşmasını 5-1’lik skorla kazanarak önemli bir galibiyet elde etmişti. Takımın teknik sorumlusu Halit Kılıç, Bağbaşı Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi gazetemizin spor muhabiri Salih Hançer’in sorularını yanıtladı.
Kılıç, Kırıkkalespor galibiyetinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Geçen hafta gerçekten istediklerimizi sahaya yansıttık. Hem skor hem oyun olarak takımımı kutluyorum. Ancak bizim için artık o maç geride kaldı, şimdi tüm dikkatimizi Yozgat Bozokspor karşılaşmasına verdik.” dedi.
“10 KİŞİ KALMAMIZA RAĞMEN HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK”
Kırmızı kart nedeniyle uzun bir süre 10 kişi oynamalarına rağmen takımıyla gurur duyduğunu belirten Kılıç, hakem kararını ağır bulduğunu ifade etti.
“Akademi liglerinde yerel hakemler görev yapıyor. Verilen kırmızı kart bana göre biraz ağır bir karardı. Ancak çocuklar buna rağmen çok iyi mücadele etti. İyi bir takım oyunu, iyi bir mücadele ve birliktelik sergiledik. 5-1 gibi net bir skor elde ettik. Gol yememize rağmen rakibe neredeyse pozisyon vermedik. Haklı bir galibiyet aldık.” şeklinde konuştu.
“YOZGAT MAÇINA HAZIRIZ”
Hafta sonu deplasmanda oynanacak Yozgat Bozokspor maçı öncesi hazırlıkların tamamlandığını dile getiren tecrübeli antrenör, “İlk maçta kendi sahamızda Yozgat’ı yenmiştik. Ancak o dönem lig yeni başlamıştı. Şimdi bütün takımlar gibi biz de gelişim gösterdik. Bu maça da aynı disiplin, aynı ciddiyet ve mücadele anlayışıyla çıkacağız.” ifadelerini kullandı.
Bir oyuncularının kırmızı kart cezalısı olduğunu belirten Kılıç, takımın genel olarak hazır durumda olduğunu vurguladı: “Eksik bir oyuncumuz olacak ama onun dışında tüm kadromuz hazır. Oyuncularım her hafta üzerine koyarak ilerliyor. Biz maç maç düşünüyoruz, her maçın farklı bir senaryosu var. Yozgat deplasmanında da iyi bir performans sergileyerek sahadan üç puanla dönmek istiyoruz.” dedi.



