Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir Kadın Kolları Başkanlığı, “Boş tencereni al, sen de gel” sloganı ile CHP Kırşehir İl Başkanlığı önünde toplanacak. Ekonomik krize ve artan yoksulluğa dikkat çekmek amacıyla boş tencereler ile kadınlar bir araya gelecek. Kırşehir’de 17 Ekim Cuma günü saat 17.30’da CHP İl Başkanlığı önünde kadınlar toplanacak.
Ekonomik Krize Karşı Boş Tencereli Çığlık
Kırşehir’de kadınlar, derinleşen ekonomik kriz ve artan yoksulluğa karşı seslerini duyurmak için anlamlı bir eyleme hazırlanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir Kadın Kolları Başkanlığı’nın çağrısıyla düzenlenen yürüyüş, “Boş tencereni al, sen de gel” sloganıyla kamuoyuna duyuruldu.
“Hep birlikte direnecek, hep birlikte kazanacağız!”
CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımla 17 Ekim 2025 tarihinde gerçekleşecek olan “Boş tencereni al, sen de gel” etkinliğini paylaştı. Milletvekili İlhan sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla eyleme destek verdi.

Milletvekili İlhan, “Kötü ekonomi yönetimine, halkın iradesinin gaspına, adaletsizliklere karşı çıkmak ve Türkiye'nin geleceğini korumak için itirazlarımızı sürdürüyoruz!
Hep birlikte direnecek, hep birlikte kazanacağız!” ifadelerini kullandı.
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, ekonomik krize ve artan yoksulluğa dikkat çekmek amacıyla düzenlenecek eylemle ilgili açıklama yaparak 81 ilde eş zamanlı ses yükselteceklerini duyurdu.
Kaya, “Türkiye Yüzyılı boş tencere yüzyılı oldu. Artık yeter. Güvencesiz iş gücüne, görünmeyen emeğe, gelirde adaletsizliğe, hayır diyorsan boş tencereni al, sen de gel. 17 Ekim Cuma saat 17.00’de 81 ilde aynı sesle haykırıyoruz. Dayatılan bu yoksulluğa boyun eğmiyoruz” ifadelerine yer verdi.




