Kırşehir polisi kaçakçılara geçit vermiyor… Otomobilden litrelerce alkol çıktı!

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü, halk sağlığını hiçe sayan sahte içki üreticilerine karşı yürüttüğü amansız mücadeleyi sürdürüyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere hazırlanan yüklü miktarda etil alkol ele geçirildi. Kırşehir merkezde durdurulan araçta çıkan ürünler ile kaçakçılığın önüne geçildi.

Kırşehir’de Otobüste Binlerce Zehir Çıktı: 2 Tutuklu
Kırşehir’de Otobüste Binlerce Zehir Çıktı: 2 Tutuklu
İçeriği Görüntüle

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı. Polis ekipleri tarafından Kırşehir merkezde durdurulan bir otomobilde 40 litre etil alkol ve 1 litre sahte içki ele geçirildi.

Operasyon kapsamında ele geçirilen ürünlere el konulurken, araç içerisinde bulunan İ.Ö. isimli şahıs gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüpheli hakkında adli makamlarca soruşturma başlatıldı.

Muhabir: Gurbet Erul