Kırşehir Ziraat Odası, çiftçilerin üretim sürecini kolaylaştırmak ve toprak verimliliğini artırmak amacıyla yürüttüğü taş toplama hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, değerli üreticilerden Hacı Ahmet Toker’in arazisinde gerçekleştirilen taş toplama işlemi başarıyla tamamlandı.

Ziraat Odası yetkilileri, üreticiye hayırlı ve bereketli bir sezon temennisinde bulunarak şu açıklamada bulundu: “Topraklarımızın verimliliğini artırmak, çiftçilerimizin iş yükünü hafifletmek ve üretimde kaliteyi yükseltmek için çalışmalarımız sürecek.”

Kırşehir'de Tarımsal Örgütlere Çağrı! Başvurular İçin Son Gün Yaklaşıyor
Kırşehir'de Tarımsal Örgütlere Çağrı! Başvurular İçin Son Gün Yaklaşıyor
İçeriği Görüntüle

Kırşehir Ziraat Odası’ndan Üreticiye Taş Toplama Desteği1Tarla taşı temizlemek ne işe yarıyor?

Tarla taşlarının temizlenmesiyle birlikte hem ekim alanlarının etkin kullanımı sağlanıyor hem de tarım makinelerinin zarar görme riski azaltılıyor. Bu hizmet, çiftçilerin maliyetlerini düşürürken ürün kalitesini doğrudan etkiliyor.

Kırşehir Ziraat Odası, üreticilerin yanında olmaya devam ederek bölge tarımının gelişimine katkı sunmayı sürdürüyor. “Üreten çiftçilerimizle gurur duyuyor, bereketli hasatlar diliyoruz.”

Kırşehir Ziraat Odası’ndan Üreticiye Taş Toplama Desteği2

Muhabir: Ayşe Hilal Deliorman