Vali İbrahim Akın, Kaman ilçesini ziyaret ederek Kamanlı hemşehrilerimize Koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda hatırlatmalarda bulundu.
İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Kaman Kaymakamı Şükrü Özcan, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak ve ilgili kurum amirlerinin de eşlik ettiği denetim sırasında basın mensuplarına acıkmalarda bulunan Vali İbrahim Akın, Koronavirüsle mücadelede temel unsurlar olan maske, mesafe ve temizlik kuralları hususunda vatandaşlara ve esnaflara hatırlatmalarda bulunduklarını söyledi.
Amaçlarının her şeyden önce toplum sağlığını korumak olduğunu belirten Vali İbrahim Akın, “Bilindiği gibi, Mart ayından beri ülkemizde Koronavirüs ile mücadele ediyoruz. Salgınla mücadele kapsamında tedbir kararları alıp uygulamaya koyuyoruz. Bu mücadelede maske, mesafe ve temizlik temel unsurlardır. Bu kurallara uyulması konusunda vatandaşlarımıza hatırlatmalar yapıyor, halkımızın maske, mesafe ve temizlik hususlarına uyması yönünde uyarılarda bulunuyoruz. Koronavirüs salgınının henüz bitmediğini, ciddiyetini koruduğunu vatandaşlarımıza anlatmak, bu konuya dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak üzere ilimiz genelinde denetimler gerçekleştiriyoruz. Bugün de güzide ilçelerimizden biri olan Kaman’dayız. Tüm Kamanlıların salgınla mücadelede bizlere yardımcı olacağına inanıyoruz.” dedi.
Vali, daha sonra beraberindeki protokol ile birlikte Kaman esnaflarını gezerek vatandaşlarımıza salgınla mücadelede uyarılarda bulundu. (HABER MERKEZİ)