Vali İbrahim Akın, Çiçekdağı ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve Çiçekdağı İçme Suyu Şebeke Hattı Yenileme İşi Temel Atma Törenine katıldı.
Çiçekdağı ilçesindeki programına Kaymakamlığı ziyaret ederek başlayan Vali İbrahim Akın, ilçeye atanan Kaymakam Rabia Naçar’dan ilçe hakkında brifing alarak görevinde başarılar diledi.
İlçede Çiçekdağı Belediye Başkanlığı’nca projelendirilen İçme Suyu Şehir İçi Şebeke Hattı Yenilenmesi İşi Temel Atma Törenine katılan Vali İbrahim Akın, “Bugün burada İçme Suyu Şehir İçi Şebeke Hattının temelini atıyoruz. Proje tamamlandığında ilçede yaşayan vatandaşlarımız daha sağlıklı bir suya kavuşacaklardır. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Çiçekdağı’nda da yürütülen yatırımlarda amacımız vatandaşlarımızın daha müreffeh bir yaşam sürmesini sağlamaktır.” dedi.
İlçe programına Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra Milletvekili Mustafa Kendirli, Kaymakam Rabia Naçar, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, İlbank Bölge Müdürü Sönmez Ata, il ve ilçe yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.  (HABER MERKEZİ)