Kırşehir İl Özel İdaresi 2020 yılı çalışma programında yer alan Akpınar ilçemizin Karaova-Cebişler, Cebişler-Kelismailuşağı, Sofrazlı ve Himmetuşağı Köylerinde yol yapım çalışmaları tamamladı.
İl Özel İdaresi bu kapsamda yol genişletme ve tüm alt yapı çalışmaları biten Akpınar ilçemize bağlı Karaova-Cebişler, Cebişler-Kelismailuşağı, Sofrazlı ve Himmetuşağı Köylerinde yürütülen toplam 18 km’lik I. ve II.Kat sathi kaplama asfalt yol çalışmasını tamamladı.
Karaova-Cebişler 10 km, Cebişler-Kelismailuşağı 5 km, Sofrazlı köy içi 1 km, Himmetuşağı köy içi 2 km I.Kat ve II.Kat Sathi Kaplama Asfalt yol çalışması bitirilerek vatandaşlarımızın kullanımına sunuldu.
Yol yapım çalışmaları hakkında açıklama yapan Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz , “Yol yapım çalışmalarımızı planladığımız programlar dâhilinde gerçekleştiriyoruz. Amacımız köylerimizde bulunan yol konforlarını artırmak ve vatandaşlarımızın güvenilir ulaşım ihtiyaçlarını gidermektir. Akpınar İlçemizin köylerinde yaşayan hemşerilerimizin rahat ve güvenli bir şekilde yolculuğunu tamamlaması için yol yapım çalışmaları yapılarak hemşerilerimizin hizmetine sunulmuştur. Yol çalışmaları biten köylerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi
Yol yapım çalışmaları tamamlanan Köy muhtarları ve köy sakinleri yapılan yeni yollarından dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz’a, İl Genel Meclis Başkanı Hacı Ömer Seyfi’ye, İl Genel Meclis üyelerine ve tüm ekiplere yol yapımında gösterdikleri büyük gayret ve özverileri için teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)