CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kaman ilçesinde hala doğalgazın ulaşmadığı yerler olduğunu gündeme getirdi.
Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir İli Kaman İlçesi'nin Çiftlikli Mahallesi Hamit ve Dağlar Caddesinde bulunan yaklaşık 300 haneye hala doğal gazın verilmediğini, mahallenin yalnızca küçük bir bölümüne verildiğini, TBMM Genel Kurulu'nda gündeme getirdi ve halkın mağduriyetine dikkat çekti.
İLHAN: "VATANDAŞLAR YILLAR ÖNCESİNDEN DOĞAL GAZ ABONELİK ÜCRETLERİNİ ÖDEMİŞLERDİR."
Milletvekili İlhan, yapmış olduğu konuşmasında vatandaşların 7 yıl önce Kaman İl Özel idaresi hesabına doğalgaz abonelik ücretlerini çoktan ödediklerini ve tüm hazırlıklarını yapmalarına karşın aradan geçen 7 yılda ilgili şirketin sürekli bir erteleme yapması sebebiyle doğalgaz hizmetini bir türlü alamadıklarına ve söz konusu durumun vatandaşı sıkıntıya düşürdüğünü vurguladı. 
“HİZMETİN SADECE BELLİ BİR BÖLGEYE ULAŞTIRILMIŞ OLMASININ MANTIKLA ÖRTÜŞEN BİR YANI YOKTUR”
     Son olarak CHP Milletvekili İlhan, müstakil evlerde oturan dar gelirli mahalle sakinlerinin de bu hizmetin sadece belirli bir bölgeye verildiğine bir anlam veremediklerini belirterek şu sözlerle konuşmasını noktaladı: 
"2021'e gelinmişken ve yıllar önce hizmet bedelleri vatandaştan alınmışken böyle bir sorumsuzluğun yapılması sadece ilgili şirketi değil buna müsaade eden iktidar kadrolarını da bağlar. Kamanlı hemşerilerimizin bu sorunu çözülene dek konunun takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın!"  (HABER MERKEZİ)