AK Parti’li İl Genel Meclisi Üyesi Şaban Çelik, 2020 yılı KÖYDES Projesi kapsamındaki ödeneklerin ihtiyacı olan köylerimizle planlı ve koordineli bir şekilde kullanılmasına devam edildiğini açıkladı.
Sıdıklıbüyükoba-Sıdıklıdarboğaz arası sati kaplama, Ulupınar-Ortaköy ana yol bağlantısı sati Kaplama, Boztepe Körpınar-Çimeli arası Sati Kaplama çalışmalarında sona gelindiğini belirten Şaban Çelik, “Yine bu yıl içerisinde 16 Köyümüzün içme suyu problemini kökten çözüme kavuşturacak kollektör, motopom ve sondaj ihalelerini yaptık. En kısa sürede çalışmalarına başlayacağız. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Tüm Köy Muhtarlarımıza minnettarız. Köylerimize en güzel hizmeti götürme gayretinde olduk-olacağız. İl Özel idaremiz 2020 yılı çalışma programında yer alan Çiçekdağı Baraklı-Akbıyık köyleri ve Gölcük-Konurkale köyleri arası sathi kaplama asfalt yol çalışması tamamlandı.
İl Özel İdaremiz 2020 yılı asfalt ve yol yapım çalışmaları kapsamında Çiçekdağı Baraklı-Akbıyık köyleri ve Gölcük-Konurkale köyleri arasında yürütülen toplam 13 km’lik II.Kat sathi kaplama asfalt yol çalışması tamamlandı. İl Özel İdaremiz ekiplerince geçtiğimiz aylarda başlatılan yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken alt yapı çalışmaları tamamlanarak gerçekleştirilen Çiçekdağı ilçesi Baraklı-Akbıyık Köyleri arası 7 km ve Gölcük-Konurkale köyleri arası 6 Km olmak üzere toplamda 13 Km II.Kat Sathi Kaplama Asfalt yol yapım çalışması tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.Ödeneklerin ilimize kazandırılmasında hususunda Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Bakanlarımıza, Sayın Valimiz İbrahim Akın’a, Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kendirli’ye İl Başkanımız Sayın Muzaffer Aslan’a İl genel Meclis Başkanımıza, Meclis Üyesi arkadaşlarımıza, Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Kurtuluş Yılmaz’a ve sahada özveri ile çalışan Tüm Özel İdaresi çalışanlarına gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.
KÖYDES daimi encümenliğine seçilen İl Genel Meclisi Üyeleri Şaban Çelik ve Murat Yüksel, Milletvekili Mustafa Kendirli’yi çalışma ofisinde ziyaret ederek Kırşehir’de devam eden çalışma ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Ziyarette Milletvekili Kendirli, KÖYDES daimi encümenliğine seçilen İl Genel Meclisi Üyeleri Şaban Çelik ve Murat Yüksel’i kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. (HABER: SALİH GÜNER)