HİMSS Türkiye Ekibi iş birliğinde Dijital Hastane Değerlendirme çalışmaları kapsamında, Kaman Devlet Hastanesi HİMSS Türkiye temsilcileri tarafından çevrim içi bağlantı sağlanarak validasyon ölçüm işlemi yapıldı.
Kaman Devlet hastanemiz Uluslararası değerlendirme kriterlerini karşıladığını, pratikte başarılı bir şekilde göstermiş olup; seviye 6 ödülünü almaya hak kazandığı ilgili kurum tarafından tescillenmiş oldu. 
Bu tescil işlemine müteakip Sağlık Bakanlığı’nın ev sahipliğini yaptığı 25 ülkeden 700’ü fiziki olmak üzere toplam 1.500 kişinin katıldığı Antalya’ da düzenlenen HİMSS Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarında Kaman Devlet Hastanesi ve tüm çalışanları adına ödülü almak üzere Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Dr. Deniz Torun, İdari ve Mali İşler Müdürü Şahin Altınparmak ve Hastane Müdür Yardımcısı Haydar Arslan katıldı.
Hastaneye Emram Seviye 6 Ödülünü Sağlık Bakanı adına Bakan Yardımcıları Doç. Dr. Tolga Tolunay ve Dr. Şuayip Birinci sundu. (HABER MERKEZİ)