İstanbul’da faaliyet gösteren Kırşehir Mucur Derneği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Pazar günü yapılacak.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dernek Başkanı Emekli Albay Tahir Canatan, “İstanbul'da faaliyet gösteren Kırşehir Mucur Derneği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısını 23 Ağustos 2020 Pazar günü saat 14:00’te yapacaklarını duyurdu.
Olağan Genel Kurul Toplantısının Topkapı’da bulunan Ahi Vakfı binasında yapılacağını belirten E. Alb. Tahir Canatan; “İlk toplantıda çoğunluk sağlanamaz ise Olağan Genel Kurul Toplantımızı 27 Eylül 2020 Pazar günü yine aynı yer ve aynı saatte gerçekleştireceğiz. Derneğimizin Olağan Genel Kuruluna tüm üyelerimizi ve hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.
Derneğin üyeleriyle birlikte yaşadığını ifade eden dernek başkanı Canatan açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Faaliyetimize ara vermeden devam edebilmemiz için tüm üyelerimizin 2014 yılından itibaren eksik olan aidatlarını Kırşehir Mucur Derneği TR55 0006 4000 0011 0681 0837 43 No’lu İBAN hesabına “AİDAT” notu ile yıl belirterek yıllık 60 TL olarak yatırmalarını bekliyoruz.”
Dernek Yönetimi olarak kendilerine maddi ve manevi katkı sağlayan herkese teşekkür eden Mucur Derneği Başkanı Tahir Canatan, Genel Kurul Toplantısına tüm hemşerilerini beklediklerini sözlerine ilave etti. (HABER MERKEZİ)