Kaman’da 50 yıldır yayınlanan Yeşil Kaman Gazetesi’nin kurucusu, şehrimizdeki Kaya Matbaası’nın sabihi, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in ortaklarından Murat Seyitgazioğlu'nun önceki gece Ankara’da vefat eden babası gazeteci Kemal Seyitgazioğlu Kaman’da toprağa verildi.
Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Ankara’da tedavi gören Kemal Seyitgazioğlu 89 yaşında hayata gözlerini yumdu. 8 çocuk babası olan Seyitgazioğlu’nun naaşı Kaman Çarşı Camiine getirildi ve burada kılınan Cuma namazını müteakip Kaman’daki Cuma Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze törenine AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Genel Başkanı Hacı Ömer Seyfi, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, AK Parti Teşkilat Başkanı Berat Bıçakçı, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri, daire müdürleri başta olmak üzere kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. (HABER: SALİH GÜNER)