Çiçekdağı ilçemizde yıllardır hizmet veren Bulamaçlı Kaplıcası’nın 2022 yılında yapılacak yatırımlarla sağlık ve termal turizm merkezi olacağı açıklandı. 
Çiçekdağı ilçemize 54 kilometre uzaklıkla bulunan Bulamaçlı Kaplıcalarından, banyo tedavisi ile romatizma, nevraljin, nevrit ve kadın hastalıkları gibi birçok rahatsızlığa karşı olumlu sonuçlar alındığı biliniyor.
Şifası ile yüzyıllardır halk sağlığına hizmet veren Bulamaçlı Kaplıcalarına 2022 yılında yapılacak modern tesisler ile yeniden şifa dağıtacağını belirten Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu yaptığı açıklamada, kaplıca bölgesinin modern tesisleriyle birlikte sağlık alanında şifa dağıtacağını ifade etti. 
Başkan Hakanoğlu, "AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret ettik. Ziyaretimizde 2022 yılı başında Bulamaçlı Kaplıcasına yapılacak yatırımlar ile alakalı görüşme gerçekleştirdik. Şifası ile yüzyıllardır halk sağlığına hizmet veren kaplıcamız, yapılacak modern tesisler ile şifa dağıtmaya, ülkemizin her yerinden gelecek misafirleri ağırlamaya devam edecektir" dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)