Boztepe Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve sekizincisi geçtiğimiz Pazar günü yapılan Hasat Festivali yoğun bir katımla gerçekleştirildi.
Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan, festivale katılan ve destek olan kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.
Başkan Takan, “Boztepe Belediye’mizin 7 yıl önce başlattığı Hasat Festivalimizin 8.sini düzenlemek bu sene bizlere nasip oldu. Belediyemizin imkanları sınırlı olduğu için pek çok kişi ve kuruluşlardan destek aldık. Milletvekilimiz Sayın Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu, CHP İl Başkanımız Sayın Baran Genç başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Ankara Yenimahalle Başkanı Sayın Fethi Yaşar ile Yenimahalle Belediye Meclisi üyesi Kırşehirli hemşehrimiz Sayın Serdar Dönmez kardeşimize de Hasat Festivalimize verdiği katkı ve desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah gelecek yıllar daha görkemli festivaller düzenleyerek, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olacağız” dedi.
Boztepe Belediye tarafından düzenlenen Hasat Festivali’ne katkı ve destekleri bulunan Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Ankara Yenimahalle Belediye Meclisi Üyesi Kırşehirli hemşehrimiz Serdar Dönmez ile diğer kişi ve kuruluşlara birer plaket sunuldu. (HABER: BEYHAN BALLI)