Mucur’da incelemelerde bulunan Vali Akın:

“Amacımız Mucur’u daha yaşanabilir,
daha modern bir ilçe haline getirmektir”

Vali İbrahim Akın, kısa süre önce hizmet vermeye başlanan Mucur Hükümet Konağında incelemelerde bulundu.
Ziyaretinde Mucur Kaymakamı Kaya Çelik’ten yeni hükümet konağı ve ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Akın’a Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz ve ilçe protokolü eşlik etti.
Mucur Hükümet Konağı içerisinde hizmet veren birimleri gezerek çalışanlarla görüşen Vali İbrahim Akın, bina bünyesinde bulunan Mal Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile vatandaşlarımızın çeşitli kurslar gördüğü Aile Destek Merkezi’ni ziyaret ederek kurum amirlerinden bilgiler aldı.
Aynı binada hizmet veren ilçe Adliyesini de ziyaret eden Vali İbrahim Akın yaptığı konuşmada, Mucur’un ilimizin güzide ilçelerinden biri olduğunu belirterek ilçeye yapılan yatırımları yakından takip ettiklerini söyledi.
Yeni Hükümet Konağının Mucurlu hemşehrilerimize sunulan hizmet kalitesini daha da yükselteceğini ifade eden Vali İbrahim Akın, “Mucur’un her alanda gelişmesi için yürütülen çalışmaları destekliyor ve yakından takip ediyoruz. Amacımız Mucur’u daha yaşanabilir, daha modern bir ilçe haline getirmektir. Halkımıza hizmet sunan kurumların bir arada olduğu yeni Hükümet Konağı da tamamlanarak halkımızın hizmetine sunuldu. Burada halkımıza daha iyi şartlarda hizmetler sunulacaktır. Yeni hükümet konağının ilçemize hayırlı olmasını diliyor, güzel hizmetlerde bulunmaya vesile olacağına inanıyorum.” dedi.
Vali İbrahim Akın’ın ziyareti, Kaymakam Kaya Çelik’ten ilçe ve ilçede yürütülen faaliyetler hakkında brifing alması ve binada yaptığı incelemeler ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)