AKPINAR İlçe Müdürlüğü yöneticiler arası futsal müsabakası düzenlendi.
“Telafide Ben De Varım” Programı kapsamında Müsabaka Akpınar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Konferans Salonunda yapıldı. Müsabakaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Örsan Pınar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali İhsan Çelik, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Antrenörü Serhat Avcı, Şube Müdürleri, okul yöneticileri ve müdürlükte görevli memurlar katıldılar. Kıyasıya çekişmenin sahne olduğu müsabaka beraberlikle sonuçlandı. 
"TELAFİDE BEN DE VARIM" BAŞLADI"
Millî Eğitim Bakanlığının okullarda başlatılacak "Telafide Ben de Varım" programı, 31 Ağustos'a kadar sürecek olan etkinlik önceki gün başladı.
Gönüllülük esasına göre öğrenciler, öğretmenler ve velilere yönelik eğitim faaliyet-lerini içeren program-da eğitim faaliyetleri; "fiziksel", "sosyal duygusal", "akademik gelişim" ve "özel eğitim alanı" olmak üzere dört ana temaya uygun planlanacak. Program kapsamında; bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ve etkinliklerle ilgili ayrıntılara "https: //telafidebendevarim.meb.gov.tr" adresinden erişilebilecek. 
Sorumluluk sınavlarının tamamlanmasının ardından 1,5 yılı kapsayan Ulusal Destekleme Programı'nın (UDEP) yaz tatili bölümü olan "Telafide Ben de Varım" programı 5 Temmuz-31 Ağustos'ta yapılacak.
Öğrenciler, bu süreçte Aile ve Sosyal Hizmetler, Gençlik ve Spor, Kültür ve Turizm, Sağlık ile İçişleri Bakanlıkları ve beledi-yelere bağlı tesis ile merkezlerden yararlanabilecek.
Program kapsamında; okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirilecek bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ve etkinliklerle ilgili ayrıntılara https://telafidebendevarim.meb.gov.tr" adresinden erişilebilecek.
Gönüllülük esasına göre öğrenciler, öğretmenler ve velilere yönelik eğitim faali-yetlerini içeren programda eğitim faaliyetleri "fiziksel", "sosyal duygusal", "akademik gelişim" ve "özel eğitim alanı" olmak üzere dört ana temaya uygun planlanacak.
Destekleme programı için 1-8. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan çalışma kitapları ve 1-4. sınıf öğrencilerine tamamlayıcı çalışma yaprakları eylülde ücretsiz dağıtılacak. Liseler için de kritik kazanımlar taraması hazırlayan Bakanlık, 2021-2022 eğitim öğretim yılında okulların tam zamanlı açılması ve eğitim öğretimin yüz yüze yapılmasını hedefliyor. (HABER MERKEZİ)