Vali İbrahim Akın, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle eşi Saliha Akın ile birlikte Huzurevini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Vali İbrahim Akın, yaşlılarımızı sadece bugün değil her zaman hatırlamak, gönüllerini almak gerektiğini söyledi.
Büyüklerimize dinimiz ve geleneklerimiz gereğince milletçe değer verdiğimizi belirten Vali İbrahim Akın, “Büyüklerimiz bizleri zor günlerde, zor şartlarda, büyük fedakarlıklarla büyüterek bugünlere getirdiler. Devletimiz de sizlere gereken önemi vermekte, sizlerin rahatı ve huzurlu bir yaşam sürdürmeniz için gereken bütün imkanları sağlamaktadır. Allah devletimize zeval vermesin, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Toplumda yaşlılara karşı bir farkındalık oluşturmak, toplumu bu konuda daha duyarlı hâle getirmek maksadıyla kutlanan Yaşlılar Haftasında, bütün yaşlılarımıza sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum.” dedi.
Daha sonra Vali İbrahim Akın ve eşi Saliha Akın, Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek hatırlarını sordular.
Vali İbrahim Akın ve eşi Saliha Akın’ın programında Vali Yardımcıları, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara, SGK İl Müdürü Mehmet Akdeniz, İş Kur İl Müdürü Metin Ülgen Kaya ve Huzurevi Müdürü Fatih Göçer de hazır bulundu. (HABER MERKEZİ)