Geçtiğimiz aylarda Kırşehir’e gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’la görüşerek Kılıçözü Sanayi Sitesi’nin artık ihtiyaca cevap veremediğini ve dükkân kiralarının çok yüksek olduğunu belirterek, yeni bir sanayi sitesi kurulması sözünü alan Kırşehir Madeni İşler Odası Başkanı Abdurrahman Şahinoğlu, Milletvekili Mustafa Kendirli ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile Sanayi ve Teknoloji Başkanlığı Genel Müdürü Fatih Turan’ı ziyaret etti.

Madeni İşler Odası’nın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara’ya giden Başkan Abdurrahman Şahinoğlu önce Milletvekili Mustafa Kendirli’yi, ardından da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na giderek Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve Sanayi ve Teknoloji Başkanlığı Genel Müdür’ü Fatih Turan’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette bir açıklama yapan Madeni İşler Odası Başkanı Abdurrahman Şahinoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’la Kırşehir ziyaretinde görüştüğünü ve bu ziyarette Kılıçözü Sanayi Sitesi’nin artık ihtiyaca cevap veremediğini ve dükkân kiralarının çok yüksek olduğunu bu nedenle yeni işyeri açacak esnafların dükkân bulamadığını ifade ettiğini, Bakan Varank’ın da bu konuda yeni bir sanayi sitesi kurulacağı sözünü verdiğini hatırlattı ve hazırlattığı “Ek Sanayi Sitesi Projesi”ni sundu.

Bakan Varank’ın sözünü unutmayan ve bu işin peşini bırakmayan Başkan Abdurrahman Şahinoğlu Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan aldığı müjdeli haberi üyelerine duyurdu.

Başkan Abdurrahman Şahinoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve Sanayi ve Teknoloji Başkanlığı Genel Müdürü Fatih Turan ile Milletvekili Mustafa Kendirli’ye teşekkür etti.

Ziyaretle ilgili gazetemize bir açıklama yapan Kırşehir Madeni İşler Odası Başkanı Abdurrahman Şahinoğlu, “En kısa zamanda sanayi esnafımıza müjdeli haberi vereceğiz. Proje kapsamında ilk etapta odaya kayıtlı ve dükkânı olmayan üyelere öncelik verilecek. Böylece üyelerimiz hem yüksek kira fiyatlarından kurtulacak, hem de kendi işyerlerine kavuşmuş olacak. Şimdiden yapılacak sanayi sitemizin esnaf kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu konuda bizlere her türlü destek ve katkıyı sunan değerli Valimiz Sayın İbrahim Akın’a, Milletvekilimiz Mustafa Kendirli ile sanayi sitemizin projesini hazırlayarak bizlerin yanında olan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile Sanayi ve Teknoloji Başkanlığı Genel Müdürü Fatih Turan’a yürekten teşekkür ediyorum” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)