Kırşehir’de iki oda başkanı daha destek verdi:

“Yeni Valilik binası bir an evvel bitirilmeli”

Kırşehir Lokantacılar Pastacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Hasan Ünlü ile Kırşehir Sabit ve Seyyar Satıcılar Odası Başkanı Süleyman Akagündüz, yeni Valilik Binası Projesi’nin iptaline ilişkin haberlere tepki gösterdiler. Ankara Caddesi’nde temeli atılan yeni Valilik binasının takipçisi olacaklarını belirten iki Oda Başkanı, "Yeni Valilik Binası şehrimizin prestiji haline gelmiştir, bir an evvel bitirilmelidir" dediler.
Geçen hafta içerisinde Yeni Valilik Binası projesinin iptal edilerek yerine yurt yapılacağı söylentilerine Oda Başkanlarının göstermiş olduğu tepkilere bu hafta başında da yenisi eklendi. Yeni Valilik Binası Projesinin iptal edilerek yerine farklı bir proje uygulanmasının şehrin ortak kararını yansıtmayacağını, farklı fikir sahiplerinin gizli kapılar ardında almış oldukları bir kararın uygulaması olacağının altını çizen Lokantacılar Pastacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Hasan Ünlü, gizli kapılar ardında alınan karar sonunca Yeni Valilik Binası projesinden vazgeçilmesinin geri dönülmez bir hata olacağını belirterek, “Böyle bir karar alınmış ise derhal bu yanlıştan dönülmelidir” dedi.
Geçen hafta basında yer alan Yeni Valilik Binası Projesinin iptal edileceğine ilişkin haberleri okuduklarında çok üzüldüklerini ifade eden Sabit ve Seyyar Satıcılar Odası Başkanı Süleyman Akagündüz ile Lokantacılar Pastacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Hasan Ünlü; "Şehrimiz için önemli olduğuna inandığımız ve ortak mutabakat sonucunda Ankara Caddesine yapılması kararlaştırılan Yeni Valilik Binası Projesinden hangi amaçla, kimlere hizmet etmek için vazgeçildiğinin açıklaması yapılmalıdır. Gerçekten böyle bir durum söz konusu ise bunu bilmek bütün Kırşehirlilerin hakkıdır" dediler. (HABER MERKEZİ)