Polonya’da düzenlenecek olan turnuvaya Kırşehir’de hazırlanan Ampute Futbol Milli takımı önceki gün Kırşehir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mehmet Selim Kaya’yı ziyaret ederek (Gri) Pasaport başvurusunda bulundu.
Kırşehir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, uluslararası müsabakalara hazırlanan Dünya ve Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı’nın Hizmet (Gri) Pasaport başvurularını aldı.
Yurt dışında gerçekleştirilecek kamplar ve maçlar için gerekli işlemler, resmi prosedürlere uygun şekilde gerçekleştirildi.
Kırşehir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mehmet Selim Kaya, işlemleri tamamlanan milli takım kafilesine başarı temennisinde bulundu.
Kaya, Türkiye’yi uluslararası platformlarda temsil edecek olan sporcuların yanında olduklarını belirterek, Kırşehir’de gerçekleştirilen işlemlerin hızlı ve eksiksiz bir şekilde tamamlandığını ifade etti.
Dünya genelinde elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Ampute Milli Takım, önümüzdeki aylarda Avrupa ve dünya arenasında yeniden mücadele edecek.
Sporcuların yurt dışı çıkışları için gerekli olan hizmet pasaportları, Kırşehir’de yürütülen işlemlerle resmiyet kazandı.Takımın kafilesinde teknik heyet ve sporcuların yanı sıra idari personel de yer aldı.
Pasaport sürecinin Kırşehir’de tamamlanması, şehrin ulusal spor hareketlerine olan katkısını bir kez daha ortaya koydu.
İl nüfus müdürlüğünde gerçekleştirilen işlem, sadece bürokratik bir süreç olmakla kalmayıp, milli takıma moral niteliği de taşıdı.
Kırşehir’in bürokratik altyapısı, uluslararası organizasyonlara hazırlanan sporculara destek sunmayı sürdürüyor.
Pasaport işlemlerinin ardından milli takım, uluslararası kamp ve turnuvalara hazırlanmak üzere hareket etti. Kırşehir’de atılan bu adım, şampiyonların yeni zaferlere giden yolculuğunda önemli bir eşik olarak kayıtlara geçti.
Spor kamuoyunun dikkatle takip ettiği süreçte, milli takımın performansı kadar, şehirlerin sağladığı katkılar da gündemde yer aldı.