Vali İl Genel Meclis Toplantısında konuştu:
“2020 yılının daha verimli geçeceğine inanıyoruz”

Vali İbrahim Akın, İl Genel Meclisinin 2020 Yılı ilk toplantısına katılarak değerlendirmelerde bulundu.
Toplantıda bir konuşma yapan Vali İbrahim Akın, İl Genel Meclis üyelerinin kaynaklarımızı etkili ve verimli şekilde kullanarak hizmet etme gayretinde olduklarını söyledi.
İl Genel Meclisinin geçmiş yıllarda olduğu gibi 2020 yılında da hayırlı hizmetler gerçekleştirmek için hassasiyetle çalışacaklarına inandığını belirten Valin İbrahim Akın; “Bilindiği gibi asıl amacımız vatandaşlarımıza hizmettir. Eskiden olduğu gibi yine, 2020 yılında da işbirliği içerisinde İl Özel İdaremizin sorumluluk alanında bulunan hizmetlerin yürütülmesi için gayret göstereceğiz. Meclis üyelerimizin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek devletimizin tahsis ettiği ödenekleri en verimli ve en etkili şekilde kullanacağına inancımız tamdır.” dedi.
2020 yılının daha verimli geçeceğine inandıklarını dile getiren Vali Akın, “Vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekleri öncelik sırasına göre imkânlarımız doğrultusunda çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Köylerimizin sorun ve istekleri çok, bu hizmetleri ancak kaynaklarımız çerçevesinde yapabiliyoruz. Bu nedenle İl Genel Meclisimizde alınan kararların ihtiyaçların önceliğine göre belirlenmesi çok önem taşıyor. İl Genel Meclis Üyelerimiz, köylerimizin kalkınmasında ve yeni imkânlara kavuşmasında İl Özel İdaremizin hizmetlerine yön vererek katkı sağlamaktadır. Vereceğiniz destek ve katkılar için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Ömer Seyfi de konuşmasında; “2019 yılı hizmet açısından verimli bir yıl olarak geçti. 2020 yılında da her zamanki gibi uyumlu ve birlikte çalışarak köylerimize daha fazla hizmet götürmek için çalışacağız. Çalışmalarımızda bizlere destek veren Sayın Valimize teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Toplantı, meclis üyeleri ile yapılan fikir alış-verişi ve değerlendirme ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)