Kırşehir Ahi Stadyumu’nda Cumartesi günü oynanan mücadelede ligin yeni ekibi Karadeniz Ereğli Belediyespor, maça oldukça hızlı başladı. Henüz 3. dakikada Cömert Kandemir’in şık golüyle 1-0 öne geçen konuk ekip, 13. dakikada Mert Efe Çölbeyi ile farkı ikiye çıkardı. Bozokspor ise bu erken şoktan uzun süre kurtulamadı.
Kırmızı-siyahlılar, 26. dakikada duran top organizasyonunda Mustafa Yıldırım’ın kafa golüyle farkı bire indirmeyi başardı. Bu gol, Bozokspor’a moral oldu ancak kalan sürede gol arayışları sonuç vermedi ve ilk yarı 2-1 konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı tempolu başladı ancak her iki takım da skoru değiştirecek golü bulamadı. Sarı kartların havada uçuştuğu mücadelede, Bozokspor’dan Mert Çayır, Eren Büyükkaya, Yusuf İnci ve Ahmet Uzun, Karadeniz Ereğli’den ise Hüseyin Mert Uyanıker sarı kart gördü. Kırmızı-siyahlıların beraberlik çabaları sonuçsuz kaldı.
Bozokspor’da teknik direktör olan Kırşehirli hemşerimiz Hayati Hakan Karaca, takımıyla çıktığı 3 resmi maçta da galibiyetle tanışamadı. Türkiye Kupası’nda Fatsa Belediyespor’a 2-1, Ligin ilk haftasında Düzcespor’a aynı skorla mağlup oldular. Bu haftada evlerinde Ereğli ekibine 2-1 yenilerek kötü gidiş devam etti.
Yozgatspor, Ligin 3’üncü haftasında deplasmanda Zonguldakspor’la karşı karşıya gelecek.



