Kırşehir Belediyesporumuz üst üste aldığı başarılı sonuçlardan sonra play-off’a kalma yolunda çok önemli bir avantaj elde etti. 
Bir takımın bütün maçlarını kazanması mümkün değil. Bunu dünyanın en büyük, en köklü takımları bile başaramıyor. Hepsi zaman zaman yol kazalarına uğruyorlar. 
Bizim Pendikspor maçı da onlardan biri. Pendikspor’a 2-1 mağlup olduk, ama iddiamızdan hiçbir şey kaybetmedik. Puan sıralamasını ve kalan maçlara baktığımızda en avantajlı konumda olan bizim takımımız. 
Bugüne kadar ligi başarılı bir şekilde götürdük. Umarım lig sonunda play-off’lara katılacağız ve o süreci de başarı ile tamamlamak için elimizden geleni yapacağız. Ve yine inanıyorum ki TFF 1. Lig’e çıkacağız. Bu süreçte yönetim kurulumuza, teknik ekibe, sporcularımıza ve tüm çalışanlara desteğimizi eksiksiz sürdürmeliyiz.
Ben sonuç ne olursa olsun, tüm emeği geçenleri şimdiden kutluyorum. 
***
    Ben inanıyorum ki TFF 1. Lig’e çıkacağız. İşte asıl sorun ondan sonra başlayacak. Şimdiden neler yapabiliriz bunun planlarını yapmaya başlamalıyız. Çünkü bu lig hiç düşünüldüğü gibi kolay değil. 
Tamam bazı gelir kaynaklarımız artacak ama en az bir o kadar da giderlerimiz artacak. Hiç arzu etmediğimiz bir durum düşüş bir başlarsa sonu daha kötü olur. 
Onun için şimdiden geleceğe dair planların yapılması gerekir. Karamsarlık tablosu içinde olduğum düşünülmesin. Sadece geleceği öngörmek gerektiğine inanıyor ve şimdiden planlama yapılmasını öneriyorum.
*** 
Biraz da kendi işimizden söz edelim. Altyapı çalışmalarımız her türlü olanaksızlara rağmen aylardır 4 antrenör arkadaşımla aralıksız devam ediyor. Ben inanıyorum ki bizim çocuklarımız yakın bir gelecekte bu işin içine dahil olacaklar. Yeter ki çalışmalar sekteye uğramasın.
Benim yukarıda da bahsettiğim geleceğe yönelik çalışmalardan biri, hatta en önemlisi altyapı çalışmaları. Bizim şu anda bile zaman zaman üstyapı ile antrenmanlara çıkan sporcularımız var. Bu hususta bize destek olan altyapıya manen üst yapı teknik ekibine teşekkür ediyorum.
Benim bu işe başlamamdaki en önemli etken, altyapıyı kurumsallaştırarak kalıcı hale getirmek. Yapılması gereken önce altyapının tesise kavuşturulması. Bu konuda Sayın Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun sözü var. Henüz bir adım atmadık ama ben inanıyorum ki Başkanımız bu sözünü tutacaktır. Çünkü kendisi de altyapıya önem veren birisi. Yönetim kurulumuzun da gelecekte bize daha çok önem vereceğini düşünüyorum. Sevgi ile kalın.