Bu hafta oynadığımız Ankara Demirspor maçından 1-1’lik skorla ayrıldık ve gülemedik.       

İyi mi değil, ama yenilmekten iyi.

Memleket çocuğu Sinan’la çıktığımız bu maçtan üç puan almayı umut ediyorduk. Ama olmadı.

Tabi ki Sinan’ın elinde sihirli değnek yoktu, elinden gelini yapmaya çalıştı.

Yenebilir miydik, evet.

Kaybedebilir miydik, evet.

Sonuç 1-1.

1-0 geriye düştüğümüz maçta rakip skoru korumaya çalışmasa sonuç daha kötü olabilirdi. Ben Ankara Demirspor’u beğendim. Top onlarda iken oyunu istedikleri gibi yönlendirdiler. Bizim en büyük eksikliğimiz de bu. 1-1 olunca rakip yeniden oynamaya başladı. Ancak maçın geneline bakınca beraberlik normal sonuç.

         Maçın uzatma dakikalarında rakibin direkten dönen topu bizim adımıza büyük bir şans idi.

         Bir dakika sonra takımımızın atağında topun direkten dönmesi de rakip için büyük şanstı.

         Sonuç olarak üç puana hasret kaldık ve düşme hattından yukarı çıkamadık. Ancak paniğe gerek yok. Üç puanlı sistemde iki maç kazansanız üst sıralara çıkıverirsiniz. Bir bakmışsınız play-off potasındayız.

         Yolumuz çok uzun, toparlanmanın yollarına bakmalıyız.

         ***

         Teknik kadroda kan değişikliğine gidildi. Bana göre bu geciken bir karardı. Gelen teknik ekip ne yapar bilemem. Ama kan değişiklikleri genelde olumlu sonuçlar verir. Umarım bu da böyle olur.

         Yeni Teknik Direktörümüz Hakan Karaca Kırşehirli imiş. Bu da sevindirici bir durum. Hakan Hoca’ya ve camiamıza hayırlı olur inşallah.

         Ankara Demirspor maçını yan yana izlemişiz, maçtan sonra tanıştık. Kendisine başarılar diliyor, her konuda yanında olduğumu bilmesini istiyorum. Sonuçta takımımızın iyiliği söz konusu. Üstelik kendisi de Kırşehirli.

         Önümüzde bir Kupa maçı var. Bu Hocanın ilk maçı olacak. Onun için takımı yakından tanıma adına olumlu bir durum. Hafta sonun6da da Eskişehirspor maçı var. Şunu hatırlatmakta yarar var. Sakın o maçı garanti görüp hafife almayın. Haydi rastgele.

            HAKEME GEÇTİK…

         Yine hakemlerle ilgili bir şeyler söylemeden geçemeyeceğim.

         Yediğimiz golde yardımcı hakem çok net bir ofsaytı kaçırdı. Devamında korner atışında golü yedik. Hakem de pozisyondan emin değildi ki, çok basit pozisyonlarda lehimine verdiği kararlar sırf bizi okşamak içindi.

Hakemlikte hataları, hatalarla örtmeye kalkarsanız sonuç tek kelime ile fiyasko olur. Nitekim de öyle oldu. Hakem ipin ucunu kaçırdı.

Sonuç hakem adına tam bir fiyasko ve üzücü bir durum.

Son yıllarda hakemlerin çok aciz olduğunu gözlemliyorum. Futboldaki kalitesizlik doğal olarak onlara da yansımış.

Sonuçta onlar da oyunun bir parçası.

BRAVO KIZLAR…

Bilindiği gibi aynı gün Konya’da Kız Hentbol takımımızın maçı vardı. Bir kulağımız da oradaydı. Maçın skorunu zaman zaman telefonla alıyorduk. Kızlarımız bir başarıya daha imza atıp, deplasmanda galip geldiler.

Çifte sevinç yaşamak isterdik, ama olmadı. Kızlarımız bize bir kere daha teselli oldular. Helal olsun.

Gönlümüz sizleri daha iyi yerlerde görmek ister. Umarım onu da yaşatırsınız.