Yiğit bir delikanlıya soruyorlar, “Yolculuk nereye?” Cevap, “Kızıl elma” diyor. Anana, babana bir mesajın var mı, söyleyeceğin nedir dediklerinde “Beni beklemesinler” diyor yağız delikanlı, tankın üzerinden.

Yiğit bir delikanlıya soruyorlar, “Yolculuk nereye?” Cevap, “Kızıl elma” diyor. Anana, babana bir mesajın var mı, söyleyeceğin nedir dediklerinde “Beni beklemesinler” diyor yağız delikanlı, tankın üzerinden.
Kopuyorum, ağlamak ne kelime, her tarafım titriyor hıçkırıklara boğuluyorum. Yarabbi bu ordu senin, bu evladı cihan senin buraya, senin yolunda huzur taşımaya giden; adaleti, namusunu, bayrağını kayıp etmiş bir millete senin adına Resulünün yolunda yürüyen bu vatan evlatlarına yardımını esirgeme.
Çanakkale’de, Sarıkamış’ta, Samsun’dan Anadolu’ya yayılan bir ses, bir ilahi kudret senin adını zikreden bir ordu…
Gencecik gelinlerin, ağzı süt kokan emzikli çocukların babaları bunlar, Rabbim kapına sığındık, ne olur bizleri ülkemin bekası için muzaffer eyle büyük ALLAHIM…
Acılar ve kopan, yok olan, vücut parçaları ardından şahadet, gazilik ne için? Vatan, namus, ALLAH için bu duyguyu bu milletin evlatları anaları, babaları yazdırdı, tarihe not düşmek için şahadete giden kuzusuna anası kına yaktı. “Sen ALLAH yolunda şahadete eresin benim namusum, kız kardeşinin, namusu kurtulsun” diyerek isyan etmeden, Kelimeyitullah hürmetine nasıl bir iman, nasıl bir yürek. Bu duyguları her millet yaşayamaz.
Bu milletimin asil kanında var olan bir duygu. Yıllardır hayallere kapılarak ülkemin her türlü nimetinden faydalanıp daha sonra hainliklerle ülkeme, milletime zarar veren binlerce vatan sevdalısı gençlerin bedenlerinin toprağa düşmesine, binlercesinin gazi olmasına vesile olan hainlerin olduğu bir ülke.
Bu hainlerin kimler olduğunu, bunların arkasında olan dost görünümlü, şeref yoksunu ülkeler her konuda bizlerden üstün değilsiniz, bizim tarihe not yazdırmış ecdadımızın nefesinden korkardınız, yapmış olduğunuz kendinize göre savunma silahları ile kendinize dokunulmazlık hakkını verebilirsiniz. Unutmayın ki onları kullanacak yürek sizlerde yok. Belki bizi uyuşmuş, hantal, berduş görebilirsiniz. Fakat mesele vatan olunca her olumsuzluk rafa kalkar bu ülkede, satın aldığınız üç-beş şerefsizle, makam sahipleri ile bu ülkeye meydan okuyamazsınız.
Bizler yüz dolara sizlerin köpekleri olan namussuz bayraksızlarla uyuşturulmuş beyinleri ile kendisini bir b.k oldum zannedenlerle karıştırmayın.
Şahadeti vuslat görenler anasına ,babasına beklemesinler diyen bir millet yedisinden yetmişine asker olan bir millet seksen yaşındaki insanının Askerlik Şubesi’ne gidip tekmil verip, “Beni de cepheye gönderin” diyen, hastalığına sağlığına bakmadan geri hizmette de olsa “Ben de varım, şahadete vuslata” diyen bir millet 1453’te İstanbul’un fethinde o müjdelenmiş komutan deyip yaşının doksana yaklaşmasına aldırmadan “Ben de şahadet istiyorum” deyip yola çıkan Eyüp El Ensari…
Büyük sahibi gibi yola koyulmak isteyen on binlerce vatan evladı ve oluşturdukları yiğitler terazisinde olmak için can atan Peygamber aşıkları vatanının her karışını kutsal sayan askerlik görevine davul zurna ile giden, paralı askerliği kendine zul sayan, “Ben de vatana hizmete varım” deyip devletine hizmeti kutsal olduğunu bilen bir milleti siz ey geri zekalı paraya tapanlar şöhret budalaları magazin programlarında onun bunun koynuna girmeyi ünlü oldum görenler, “Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?” deyip kendine zarar veren şerefsizler, adiliği kendince rant görenler, iyi maaş alabilmek adına taklaların torpillerin kralını yapıp, devlet kademesini dolduran, işe yaramaz ahlaksızlar devlet ihalelerinden rant elde edenler, devletten aldıkları maaşı hak etmeyen devlet hainleri, yaptıkları işi, aldıkları maaşa geri onlara satsan almak istemeyenler, ekran karşısında, gazete manşetlerinde, boyun kıranlar, işine ihanet edip yetim, öksüz hakkı yiyenler, sizler bu milleti anlamazsınız.
Şahadet her kula nasip olmaz sizlere asla olmasın. 15 TEMMUZ bu millete ihanetin adıdır.
Bizler KIRŞEHİR in bağrında vatan millet aşkı ile yanan Bayrağına, Şehidine, Gazisine selam duran, her daim devleti için göreve hazır neferleriz. Kanımızda, canımızda bu vatana helal olsun.
Yiğitler terazisinde olmak dileğimle.