U12 Gençler Ligi B Grubu’nda mücadele eden Yabanlıspor, Ligin 2’nci haftasında karşılaştığı Çiçekdağı Belediyespor’u Zafer Duran’ın golleriyle 3-1 mağlup ederek 2’de 2 yapıp averajla liderliğini sürdürdü.

Ligin ilk maçında Kırşehir Aslanları Spor Kulübü’nü 4-1’lik skorla geçerek ilk galibiyetini alan Yabanlıspor, Ligin 2’nci haftasında Çiçekdağı Belediyespor’la karşılaştı.

Yabanlıspor, Koptu Geliyor 3 1 (2)

2 No’lu Sentetik sahasında oynanan ve Murat Yağlı’nın yönettiği karşılaşmaya etkili bir oyunla başlayan Yabanlıspor 4’üncü dakikada Zafer Duran’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 14’üncü dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Zafer Duran skoru 2-0 yapan golü Çiçekdağı filelerine gönderdi. İlk yarıyı Yabanlıspor 2-0 öne tamamladı.

Yabanlıspor, Koptu Geliyor 3 1 (3)Mücadelenin 2’nci yarısında da etkili oyununu sürdüren sarı-siyahlılar, 29’uncu dakikada sahneye bir kez daha çıkan Zafer Duran’ın golüyle skoru 3-0 yaptı.

Şampiyonlardan, İl Müdürü Çakmakçı’ya ziyaret!
Şampiyonlardan, İl Müdürü Çakmakçı’ya ziyaret!
İçeriği Görüntüle

36’ncı dakikada Çiçekdağı Belediyespor’dan Yavuz Salih Daşgın karşılaşmanın skorunu belirleyen golü kaydetti.

Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve Yabanlıspor, Kırşehir Aslanlarının ardından Çiçekdağı Belediyespor’u da rahat bir oyunla geçerek 2’de 2 yapıp yoluna kayıpsız devam edip averajla da liderliğini sürdürdü.

Yabanlıspor, Koptu Geliyor 3 1 (4)

Muhabir: İlknur Öncü