Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, orman yangınlarında hayatını kaybedenler nedeniyle paylaşım yaptı.
İzmir’in Ödemiş ilçesinde gerçekleşen yangın büyük kayıplara yol açtı. İzmir Ödemiş’te Konya Orman Bölge Müdürlüğü personeli Dozer Operatörü İbrahim Demir geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Ragıp Şahin ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Ancak Ragıp Şahin bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, X hesabından yapmış olduğu paylaşımda İbrahim Demir ve Ragıp Şahin için rahmet ailelerine ise başsağlığı diledi.
Vali Demiryürek, “İzmir Ödemiş'te çıkan orman yangınına müdahale ederken şehit olan orman işçilerimiz ibrahim DEMİR ve Ragıp ŞAHİN'e Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.
Makamı âli olsun.” İfadelerini kullandı.
Konya Valisi İbrahim Akın 4 Temmuz 2025 tarihinde Konya Ilgın’da Konya Orman Bölge Müdürlüğü personeli Dozer Operatörü İbrahim Demir’in cenazesine katılarak kahraman şehidin baba ocağını ziyaret ederek kahraman İbrahim Demir’in ailesine taziye dileklerini iletmişti.