Yeşil-beyazlı takımın formda oyuncusu, bu sezon ligde hakem hatalarının fazlasıyla öne çıktığını belirterek, kazandıkları üç maçta dahi ciddi hakem hatalarıyla karşılaştıklarını söyledi.
Türkyılmaz, takım olarak sahada verdikleri emeğin zaman zaman hakem kararlarıyla gölgelendiğini dile getirerek, "Bu sezon sadece kaybettiğimiz değil, kazandığımız maçlarda da hakem hataları oldu. Üç galibiyetimizin üçünde de skora etki eden kararlarla karşılaştık. Bu durum futbolun doğasına zarar veriyor" dedi.
Hafta sonu oynanacak Kırıkkalespor maçının zorlu geçeceğini ifade eden deneyimli forvet, "Rakibimiz güçlü ve disiplinli bir ekip. Biz de bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz 3 puan. Sahada elimizden geleni yapıp Kırşehir’e galibiyetle dönmek istiyoruz" diye konuştu.





