Başarılı futbolcu, takım olarak sahada büyük mücadele verdiklerini, ancak hakem kararlarının zaman zaman motivasyonlarını olumsuz etkilediğini söyledi.
Kırşehirspor, TFF 3. Lig’de kritik Kırıkkalespor karşılaşması öncesinde hazırlıklarını Güneykent Tesisleri’nde sürdürüyor.
Önceki gün yapılan antrenman öncesi gazetemizin Spor Muhabiri Salih Hançer’e konuşan golcü oyuncu Hasan Türkyılmaz, hem takımı hem de ligde yaşanan hakem hatalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Bu sezon sahada gösterdikleri çabanın zaman zaman gölgede kaldığını ifade eden Türkyılmaz, hakemler bu ligde oldukça kötü performans sergilediklerini dile getirdi.
Yeşil-beyazlı oyuncu: “Son oynadığımız Suvermez maçında attığım bir gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Kamera açılarından tam net görülmese de ben ofsayt olduğunu düşünmüyorum. Bu tür kararlar takımın moralini bozabiliyor” ifadelerini kullandı.
Hafta sonu oynanacak Kırıkkalespor maçının önemine dikkat çeken Türkyılmaz, 3 puan için sahaya çıkacaklarını ifade ederek şu sözlerle taraftara da çağrıda bulundu: “Takım arkadaşlarımın yüreğine sağlık, her biri büyük mücadele veriyor. Şanssızlıklar ve bireysel hatalar olabiliyor ama pes etmiyoruz. Taraftarımızdan isteğim, bizi yalnız bırakmamaları. Onların desteğiyle galibiyetler almaya devam edeceğiz. İnşallah bu hafta şeytanın bacağını kıracağız.”
Kendi performansıyla ilgili de konuşan Hasan Türkyılmaz, bireysel başarıdan çok takımın kazanmasının önemli olduğunun altını çizerek sözlerini tamamladı: “Elbette gollerime devam etmek isterim ama önceliğim her zaman takımın galibiyeti. Üç puan için elimizden geleni yapacağız.”




