Kırşehirlilerin tiyatroya doyduğu bu senede festival de bugün oynanacak oyunu Ankara Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu grubu ile ‘’Pesti İzdivaç’’ olacak. Neşet Ertaş Kültür Merkezinde sahnelenecek oyun saat 19.00 da başlayacak.
Toplamda beş oyunun sahnelendiği, ilgi ve yoğunluğun fazla olduğu çok sevilen oyunlar ise şu şekildeydi:
15 Kasımda Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu grubunun ‘’Kuaförde Bir Gün’’ oyunu ile başlayan ve 17 Kasım da Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu grubunun ‘’Entrikalı Dolap Komedyası’’, oyununun ardından ‘’ Yoldan Çıkan Oyun’’ isimli tiyatro oyununu Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatro grubu sahneledi.
Daha sonra 26 Kasımda Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ‘’Bizim Köyün Halleri’’ oyununu sahneledi. 30 Kasımda ise İzmit Belediyesi Şehir Tiyatroları grubu ‘’İzdivaç’’ oyunu ile Kırşehirli tiyatro severlerle buluştu.