Kırşehir Belediyespor, Pazar günü grubumuzun güçlü ekiplerinden Kastamonuspor’la karşılaşacak

ZOR DEPLASMANDAYIZ!

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ligin 19’uncu haftasında diğer zirve mücadelesi veren Kastamonuspor ile karşı karşıya gelecek. Kastamonu’nun tarihi Gazi Stadyumundaki olan karşılaşma Pazar günü saat 13.30’da oynanacak.
Ligin 2’nci yarısına harika bir başlangıç yaparak sahasında Eyüpspor’u Turan Yılmaz’ın golüyle 1-0 mağlup eden Kırşehir Belediyespor, ligin çıkış yapan ekiplerinden olan ve şampiyonluğun güçlü adaylarından Kastamonuspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kastamonu Gazi Stadyumundaki zorlu 90 dakika saat 13.30’da başlayacak.
Hatırlanacağı gibi ligin ilk yarısında Ahi Stadyumunda oynanan maçı Kırşehir Belediyespor, Ahmet Karadayı’nın golüyle 1-0 kazanmıştı.
KIRŞEHİR’İN DEPLASMAN KARNESİ İYİ
Pazar günü Kastamonuspor ile deplasmanda oynanacak olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, bu sezon oynadığı 8 deplasman karşılaşmasından 16 puan çıkardı.
Deplasmanda maç başı 2 puan ortalamasıyla başarılı bir grafik çizen Kırşehir temsilcisi, deplasmanda sadece; Tuzlaspor ve Ergene Velimeşespor’a puan kaybederken, Ankara Demirspor’la da berabere kaldı. Bu sezon aldığı 10 galibiyet ve 3 beraberlikle 33 puan toplayan yeşil-beyazlı temsilcimiz grubun 5. sırasında yer alıyor.
Yeşil-beyazlı ekibimiz Kastamonsupor’la deiplasmanda karşı karşıya gelirken, grubumuzda oynanacak maçların programı şöyle:
19. HAFTANIN MAÇLARI: Kastamonuspor-Kırşehir Belediyespor, Bayburt İl Özel İdarespor-Tuzlaspor, Vanspor-Niğdespor, Eyüpspor-Bandırmaspor, Etimesgut Belediyespor-Kardemir Karabükspor, Sivas Belediyespor-Bodrumspor, Uşakspor-Ergene Velimeşespor, Ankara Demirspor-Kahramanmaraşspor, Sakaryaspor-Elazığspor. (HABER: SALİH GÜNER)