Sezona istediği gibi başlayamayan ve oynadığı maçı da kaybeden Zonguldak Kömürspor kötü gidişe dur demek istiyor.
Daha sezonun başında üst üstte yenilgilerle moral, motivasyon ve özgüven anlamında büyük kayıp yaşayan kırmızı-lacivertli takım, Kırşehir Belediyespor deplasmanında oynayacağı 4’üncü hafta maçından puan ya da puanlar çıkarıp çıkış yakalamak istiyor. 
Bu arada Zonguldak  Kömürspor'da yönetim istifa eden Teknik Direktör Cafer Aydın'dan boşalan göreve yeni Teknik Direktör arayışlarını sürüyor. Diyarbekirspor'dan istifa eden Şenol Demir Zonguldak Kömürspor yönetimi ile bir görüşme yaparak Zonguldak Kömürspor'un yeni teknik direktörü olma konusunda prensip anlaşmasına varıldı.
Zonguldak Kömürspor yönetimi takımın başına yeni bir Teknik Direktör gelene kadar Metin Aydın’ın takımı çalıştıracak. Metin Aydın ise Zonguldak Kömürspor'un zor durumda kalmaması adına Kırşehir Belediyespor maçına takımı hazırlamayı kabul etti. 
Metin Aydın futbolcularla bir konuşma yaptı. Bu süreci hep birlikte gerekli fedakarlıklar yapılacak geçileceği mesajını veren Metin Aydın Kırşehir Belediyespor deplasmanında takımın ilk puan ve ilk galibiyetini alacağına inandığını söyledi.  (HABER: SALİH GÜNER)