TFF 2’nci Lig, Beyaz Grup mücadele eden ve haftayı Amedspor deplasmanında aldığı 1 puanla kapatan Kırşehir Belediyespor’un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Zonguldakspor maçının hazırlıklarını kar nedeniyle stadyum yerine salonda sürdürüyor.
Grubumuzda dün oynanması gereken maçlar, kar ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken Kırşehir Belediyespor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Zonguldakspor’a bileniyor.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz uzun süredir deplasmanda 3 puan hasreti sürerken, bu hasretine bu hafta son vermeyi planlıyor. 21’inci haftasında deplasmanda iyi futbol sergilediği maçta Amedspor ile son dakika golüyle 1-1 berabere kalan Kırşehir Belediyespor, gözünü hafta sonu yine deplasmanda karşılaşacağı Zonguldakspor maçına çevirdi.
Bu doğrultuda çalışmalarına galibiyet parolasıyla hazırlanan yeşil-beyazlı ekibimiz Hakan Karaca yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz zirve yolunda iddiasını sürdürmek için kazanmak zorunda olduğu Zonguldakspor maçının hazırlıklarını tam gaz devam ettiriyor.
Son 3 karşılaşmasından 5 puan çıkaran Kırşehir Belediyespor, ligin zor deplasmanlarından olan Zonguldakspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Güneykent Tesisindeki Halı Sahada yapılan çalışmaya tüm futbolcular katıldı.
Amedspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Kırşehir Belediyespor’un hocası Hakan Karaca, kendileri adına iyi bir maç çıkardıklarını söyledi.
Play-Off yolunda en önemli rakiplerinden biri olan Amedspor karşısında 1 puanın her zaman değerli olduğunu ancak oynanan oyunun sonucunun 3 puan olması gerektiğini belirten tecrübeli Teknik Direktör Karaca, “Amedspor karşısında galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. Ama her şeye rağmen play-off hedefleyen bir takım karşısında alınan her puan altın değerinde olduğu için bu beraberliğe de sevinmiyoruz. Çünkü kafamızı galibiyete şartlamıştık. Ama çocukların mücadelesinden, özverisinden, fedakârlıklarından son derece memnunuz. Bu demek ki Diyarbakır deplasmanda aldığı bir puana sevinen değil üzülen bir takım oldu, üzülen bir hocaları var. Muhtemelen yönetim kurulumuzda aynı şekilde düşünüyordur. Bundan sonraki maçlarımıza odaklanacağız” dedi.
Tempolu koşuların ardından pas yüzdesini artırmaya yönelik yapılan çalışmada dar alanda tek pas, top kontrolü ve uzun pas çalışması yapıldı. Yeşil Beyazlılar idmanın son 20 dakikasını taktik ağırlıklı yaptığı çift kale maçla tamamladı. Dün yapılan taktik ağırlıklı idman çift kale maçın ardından orta sahada yapılan karın kası çalışmasıyla son buldu.
Yeşil-beyazlı futbolcular Zonguldak maçı hazırlıkları çerçevesinde dün yapılan idmanın ardından şut ve gol çalışması yaptı. Dün yapılan şut ve gol çalışmasının ilk bölümünde hareketli, ikinci bölümünde ise duran toplarla kalelere şut attılar. Şut çalışmasından sonra yan top çalışmasına geçildi.
Dün Güneykent gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürerken, futbolcuların bir hayli neşeli oldukları görüldü. Kırşehir Belediyespor bugün yapacağı taktik ağırlıklı idmanla hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Zonguldakspor maçının hazırlıklarını sürdürecek. (HABER: SALİH GÜNER)