Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grubun 3’üncü haftasını maç yapmadan bay olarak geçirdiği için liderlikten inen Kırşehir Belediyespor 4’üncü haftada karşılaşacağı Zonguldakspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çift kale maçıyla sürdürecek. 
Yeşil-beyazlı ekibimiz, iki maçlık galibiyet serisinin devamı için Pazar günü sahasında konuk edeceği Zonguldakspor maçının hazırlıklarına galibiyet parolasıyla devam ediyor.
Kırşehir Belediyespor’un Pazar günü oynayacağı karşılaşmada en büyük artısı, saha ve seyircisi olacak. Bu imkanları lehine çevirip haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar hafta başından bu yana Güneykent tesislerinde çalışıyor. 
Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda taktik plan üzerinde duruldu. Hocaoğlu, sahaya süreceği ilk 11’e son şeklini verirken, futbolcuların çift kale prova sırasında ortaya koyduğu hırslı futbol ve üst düzey performans memnun ediciydi.
Taktik çalışmanın bir parçası olarak duran top üzerinde de pratik uygulamada bulunan futbolcular, kenar çizgi ve kaleyi cepheden gören farklı noktalardan ekstra çalışmalarda bulundu. Duran topları koz olarak kullanacak Kırşehir Belediyespor, etkili ayaklarıyla gol ya da goller arayacak. Bu yöndeki prova denemelerinin çok iyi geçmesi, teknik direktör yeşil-beyazlı hocanın yüzünü güldürdü.
Yeni baştan kurulan bir takım olmalarına ve eksikliklerine rağmen iki maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Hocaoğlu, "Ligin başlangıç maçı Pazarspor deplasmanı sonrası içerideki Amedspor maçının kazanılması taraftarımızla buluşmamız açısından da önemliydi. Yeni kurulmuş bir takım sayılırız. Bazı eksiklerimiz var. Eksikliklere rağmen iki maçı kayıpsız geçmemiz önemli. Biz, sürekli mücadele eden ve koşturan bir takımız. Bizler şehir için ve taraftar için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kastamonuspor’un ligten çekilmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan geçirdik. Ama çalışmaya devam ettik. İnşallah bu hafta sonu evimizde oynayacağımız Zonguldakspor maçına çok iyi hazırlanıp kazanmak istiyoruz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)