Kırşehir Belediyespor’un teknik sorumlusu Sinan Özdoğan:

“Zirveye biraz daha yaklaşmak için kazanmak zorundayız”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grubun 15’inci haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un Cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği Ankara Demirspor maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanırken, ekibimizin teknik sorumlusu Sinan Özdoğan, “Zirveye biraz daha yaklaşmak için kazanmak zorundayız” dedi.
Son haftalarda içeride ve dışarıda aldığı başarısız sonuçların ardından toplanan Kırşehir Belediyespor yönetim kurulu Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile yolları ayırma kararı alırken, ekibimizi zorlu Ankara Demirspor maçına Kaleci Antrenörü Sinan Özdoğan hazırladı. 
Ankara Demirspor maçının çok zor geçeceğinin bilincinde olduklarını belirten Sinan Özdoğan, hedeflerinin galibiyet olduğunu ve sahaya da mutlaka kazanmak için çıkacaklarını belirtti.
Başkent temsilcisiyle oynayacakları maçtan 3 puan almak zorunda olduklarını belirten Sinan Özdoğan,  Zirve yarışında yeterince puan kaybettiklerini artık puan kaybına tahammüllerinin kalmadığına dikkat çekti.
Özdoğan gazetemize yaptığı açıklamada, “Takımımız son haftalarda aldığı sonuçları herkesin üzdüğünün farkındayız. Ankara Demirspor hedef yolundaki rakiplerimizden biri. Yani 6 puanlık bir maça çıkacağız. Galip geldiğimizde rakiplerimizi altımıza alıp bir basamak yükseleceğimizi biliyoruz. Zirveye biraz daha yaklaşmak için kazanmak zorundayız. Tüm planlarımızı bu doğrultuda yaptık. Taraftarımıza büyük iş düşüyor. Stadı doldurup takımlarına destek olsunlar. Onların da desteği ile sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Bu haftaki rakibimiz grubun en iyi takımlarından biri. Rakibimiz ligde çok iyi mücadele ediyor. Bizim için zor bir mücadele olacak. İnşallah en az rakibimiz kadar mücadele edip evimize üç puanı almayı istiyoruz. Bizi zor bir maç bekliyor, bu bir gerçek. Güçlü ve dirençli olmak zorundayız. Yürekten oynayacağız. Alacağımız 3 puan ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Sahaya çıkıp gereken mücadeleyi sergileyip 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızı bu zorlu maçta yanımızda olmaya ve 90 dakika destek vermeye davet ediyorum” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)