Yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Mustafa Bulut:

“ZİRVEDEN KOPMAYAN BİR TAKIM KURACAĞIZ”

Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut gazetemize yeşil-beyazlı taraftarları sevcindirip, umutlandıran açıklamalarda bulundu.
Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörlüğüne Gürses Kılıç’ı getiren ve zirveden kopmayan ve gözü hep üst sıralarda olan bir takım kuracaklarını belirten Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut şöyle devam etti:
“Geçen sezon sıfırdan kurulan bir takım olarak çok iyi bir sezon geçirerek 2. Ligde ligi 6’ncı sırada tamamladık. Ben öncelikle bu takımın başarısından dolayı emek veren herkese tek tek teşekkür ederim. Burada en büyük teşekkürü büyük Kırşehirspor taraftarları hak ediyor. Bir futbol takımının olmazsa olmazı taraftarlardır. Kırşehir taraftarlarından da bu sezonda aynı desteği takımımıza göstermenizi temenni ediyorum. Her zaman taraftarın yanın da olacağım. Burada başarılı bir takım olacaksak hep birlikte olalım. Yeni bir sezona yeni bir ekiple merhaba dedik. Hoca konusunda ise bu ligi iyi bilen deneyimli bir Teknik Direktörle anlaştık. Şuandan itibaren transfer çalışmalarımıza start verdik. Genç koşan bir ekip olacağız ve yeni sezonda iddialı şampiyonluk kovalayan zirveden uzaklaşmayan bir takım oluşturacağız” dedi.
Gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Bulut, “Ekonomisi düzgün olmayan bir takım ne kadro kurarsa kursun, kimi alırsa alsın sonuç büyük bir hüsrandır. Haliyle biz her tarafta büyük bir mücadele vererek Kırşehir Belediyesporluları mutlu etmek için uğraşıyoruz. İnşallah o güzelim takımın 50 yıldır büyük emeklerle bugünlere gelen bu camianın mutlu olacağı bir sezonu birlikte yaşarız. Buna inanın, buna destek verin, etrafınızda olan herkesi bu konuda Kırşehirspor kulübüne sahip çıkmaları için motive edin. Bu sene kenetlenme senemiz olsun. Anlık kırgınlıklar yaşamayalım. Bu işe bir sezonluk bakalım. Çok iyi başlayabiliriz ama arada bazı sorunlar olabilir. Kötü başlayabiliriz çok çok iyi gidebiliriz. Bazı aksaklıklar yaşanabilir. Haftalık bu işlere bakmayın. Taş üstüne taş koyarak güzel bir inşa ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Biz eminiz ve Kırşehirspor’un uzun güzel bir yıl yaşayacağından sizlerin de emin olmasını istiyoruz. Kırşehirspor’un bu sene iyi işler, güzel işler yapması için yönetim olarak gereğini yapacağımıza söz veriyoruz. Ama büyük Kırşehirspor taraftarından da söz istiyoruz. Kırşehirspor sizindir. Hep birlikte bu takıma sahip çıkalım ve el ele kol-kola vererek PTT 1.Ligi’ne çıkalım” dedi.
Transferde acele kararlar vermeyeceklerini ve takıma her yönüyle katkı sunacaklarını kadroya dahil edeceklerini belirten Kırşehir Belediyespor kulübü Başkanı Mustafa Bulut, “Bir takım şampiyon oluyor ve 2. Lig’e yükseliyor, ama bu futbolculardan hiç yararlanamıyoruz. Biz göreve geldikten sonra geçen sezon yeşil-beyazlı formayı giyen tüm futbolcularımızı Kırşehir’e çağırdık ve görüşmek istedik. Ama ne yazık ki hiçbirisi bu çağrımıza olumlu karşılık vermemiş, çoğu alacaklarını alamadıklarını gerekçe göstererek kulüpten ayrılmışlardır. Biz bu nedenle yeni bir kadro kurmak zorundayız. Bunun için de Teknik Direktörümüzle birlikte yeni bir kadro kurmak için transfer çalışmalarımıza başlıyoruz. Tabi bunu yaparken de kulübümüzün mali durumu ortada. Bizler kulübe ve şehre zarar vermeyen bir yönetim anlayışı, başarı getiren bir takım olarak hareket etmek istiyoruz. Transfer noktasında acele kararlar vermeyeceğiz. Bütçemizi en iyi şekilde değerlendirerek hareket edeceğiz. Kampanya ve sponsorluk görüşmelerimiz de var. Kaliteli, üst sıraları zorlayan ve ahlaki yönü kuvvetli futbolcularla başarı sağlayacağız. Kuracağımız takım basının, taraftarın ve futbolu seven herkesin desteği ile hareket edecek” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)