Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Gürses Kılıç:
“Zirve yolunda artık kayıp istemiyoruz”

Kırşehir Belediyespor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup 6’ncı hafta maçınca yarın sahasında Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak.
Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Gürses Kılıç, futbolcuları bir araya toplayarak, önce Eyüpspor maçındaki basit hatalara parmak bastı, ardından Tarsus İdmanyurdu maçının kesin kazanılmasını istedi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 6’ncı hafta maçında Kırşehir Belediyespor’un kendi sahasında oynayacağı Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasının hazırlıklarını dün tamamladı. Oldukça zorlu Lig fikstürüne giren yeşil-beyazlılarımız Eyüpspor yenilgisini 
Teknik Direktör Gürses Kılıç, çalışma öncesi futbolcularla 10 dakikaya yakın bir toplantı yaptı. Kılıç, orta yuvarlakta bir araya topladığı futbolculara “Zirve yolunda artık kayıp istemiyoruz. Tarsus maçıyla tekrar bir çıkış yapmamız gerekiyor” ifadelerine yer verdi.
Eyüpspor karşısında basit hatayla kalelerinde gol gördüklerini anlatan yeşil-beyazlı teknik adam, böyle gollerin kendilerine hiç yakışmadığını dile getirdi. 
Savunma oyuncularından tam konsantre ve dikkat isteyen Yeşil-beyazlı ekibin hocası Gürses Kılıç, basit hatalar nedeniyle bundan önceki maçlarda önemli puanlar kaybettiklerini kaydederken, bu hataların kalan haftalarda tekrarlanmamasının altını kalın çizgiyle çizdi.
Yeşil-beyazlı hoca, kendi sahasındaki Tarsus İdmanyurdu maçından beklentilerini oyuncularına aktardı. 
Eyüpspor maçının ardından ligde zirve hattından uzaklaşmamak adına Ahi Stadyumunda oynayacakları Tarsus İdmanyurdu’nu yenmenin şart olduğunu belirten Gürses Kılıç, kazanmaları gereken bir maça daha çıkacaklarının altını çizdi.
Futbolcularına yaptığı motive konuşmasının ardından basın mensuplarıyla da bir araya gelen tecrübeli teknik adam, mutlaka kazanmak zorunda oldukları bir maç oynayacaklarını söyledi.
Hafta içi mesaisinde Tarsus İdmanyurdu gibi ligin güçlü ekibiyle zorluk derecesinin üst düzeyde olacağı bir müsabaka oynayacaklarını söyleyen Gürses Kılıç, “Eyüpspor maçının ardından yine zorluk derecesi çok yüksek bir maça çıkacağız. Sahamızda zirveye oynayan bir takım oyunu ortaya koyarak bu maçı kazanıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bundan sonra oynayacağımız her maç final niteliği taşıyor ve zorluk dereceleri oldukça yüksek. Tarsus İdmanyurdu maçı da bunlardan biri. Rakibimiz bizim gibi zirveye oynuyor. Buna karşılık bizim de hedefimiz belli. Her iki takım açısından da son derece önemli olan bu maça iyi hazırlandık. Şimdi işin en önemli kısmı sahada görev vereceğimiz futbolcularımıza düşüyor. Futbolcularımızın hırslı ve coşkulu oyunlarıyla bu zorlu maçta taraftarımızın yüzünü güldüreceğine inanıyoruz. Başarıya giden takımların en önemli unsurları birlik ve beraberlik şemsiyesi altında hareket etmektir. Bunu bizim de başarmamız için hiçbir engel yok. Başarıyı bizim kadar Kırşehir halkının da istediğinden eminiz” şeklinde konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)