Kırşehir Belediyespor Kulübü As Başkanı Çağatay Han Torun:
“ZİRVE YARIŞINDAN ASLA KOPMAYACAĞIZ”

Kırşehir Belediyespor Kulübü As Başkanı Çağatay Han Torun, Erzincanspor karşısında deplasmanda alınan 1 puanın önemli olduğunu açıklarken, takımlarının her geçen daha iyiye gideceğini ve zirve yarışından asla kopmayacağını açıkladı.
Birilerinin Kırşehirsporumuzun başarısızlığını beklediğini, ancak yanılacaklarını belirten Çağatay Han Torun, sezon başında bazı ard niyetli kişilerin “bu takım küme düşer” gözüyle baktıkları takımlarının iyi yolda olduğunu söyledi.
Kırşehir Belediyespor Kulübü As Başkanı Çağatay Han Torun yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Geçen sezon 7. haftasında 7 maçta 11 puan toplayan takımımız haftayı 8. sırada bitirmişti. Bu sezon ise bir maç eksiği ile 6 maçta 10 puan toplayan takımımız 6. sırada bulunuyor. Geçen sezona göre ilk yedi haftada daha iyi bir yerde olmamıza rağmen hala bazı kişilerin bu takımdan bir şey olmaz, hatta bu takım küme düşer gibi sözler sarf ettiklerini üzülerek görüyoruz. Bu takımın geçen sezon play-off yarı finali oynadığını ve rakiplerinin kat ve kat bütçeli rakamlar harcayan kulüpler olduğunu kimse unutmamalı. Biz böyle güçlü ve nüfus olarak bizden kat ve kat büyük illeri geride bırakarak play-off oynayarak Türkiye’de örnek gösterilen bir kulüp olduk. Bizim bu başarımızı görmezden gelip, hala başarısızlık görenlere 3. ligde ve maalesef Bal'da mücadele eden komşu illere bakmalarını tavsiye ediyoruz. Herkes bizim başarılarımıza gıpta ederken içimizden bazı kişilerin takımımızı küçük görmeleri ve beğenmeleri bizleri üzüyor. Biz bu sezona koşan, mücadele eden, formasının hakkını vermek için sahada varını yoğunu harcayan, gelecek vaad eden genç bir kadro kurduk ve başarıyla ligte ilerliyoruz. Kendi sahamızda Zonguldakspor ve 1922 Konyaspor yenilgileri herkes gibi bizlerin de üzdü. Ama futbolda bazen öyle sonuçlar vardır ve oluyor. Biz bunları bir yol kazası olarak görüyor ve bunları dışarıdan aldığımız galibiyetlerle telafi ediyoruz. Önümüze bakıyor ve ligte Kırşehirimizi başarıyla temsil etmek için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Taraftarlarımızdan her koşulda bizlere destek olmalarını, takımımızın moral ve motivasyonunu bozacak tavır ve söylemlerden kaçınmalarını özellikle rica ediyoruz. Başarı ancak fikirde ve sahada birliktelik sağlanırsa gelecektir.” dedi. (Haber: Salih GÜNER)