Sezon başında İngiltere’nin Maidstone United takımından Kırşehir Belediyespor’a transfer olan Zihni Temelci için teknik heyet ve futbolcu arkadaşları sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Yeşil-beyazlı temsilcimizin önceki gün Güneykent tesisinde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde genç ve gelecek vaad eden oyuncularından olan Zihni Temelci 23 yaşına bastı.  doğum günü kutlandı.

Antrenman öncesi hazırlanan doğum günü pastasının mumlarını üfleyen genç oyuncu, pastasının ilk dilimini teknik direktör Hakan Karaca’nın elinden yedi. Daha sonra takım arkadaşları ve teknik ekibin tebriklerini kabul eden Zihni Temelci, sürpriz doğum gününü hazırlayanlara teşekkür etti.

ZİHNİ TEMELCİ KİMDİR?

Kırşehir Belediyespor’un son transferi olan Zihni Temelci 11 Ocak 1999 yılında Piyalepaşa-Güzelyurt’ta dünya geldi. Zihni aktif futbolculuğa 2016-2017 yılında Göztepe’nin alt yapısında başladı. 4 yıl boyunca Göztepe’nin çeşitli kategorilerinde forma giydikten sonra son yıl yıl boyunca İngiltere Ulusal Ligi’nde Maidstone United formasını giydi.

Genç futbolcunun kulüp kariyerine baktığımızda 78 maçta 7 gol attı. (HABER: SALİH GÜNER)