19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası  kapsamında  düzenlenen Yüzme Şenliği, Kırşehir Gençlik Merkezi Havuzu'nda gerçekleştirildi.

Şenlik; minikler, yıldızlar, genç sporcular, Kırşehir Gençlikspor yüzme takımı, antrenörler ile destek veren velilerin katılımıyla ve büyük bir coşkuyla yapıldı.

İLK YARIŞ HEYECANI

Etkinlik, Gençlik Merkezi yüzme havuzunda yüzmeyi öğrenen kursiyerleri, yüzme sporuna teşvik etmek amacıyla yapıldı. Sporcular, ilk yarış heyecanlarını tadıp, ilk yüzme madalyalarını da alarak evlerindeki odalarının duvarını süslediler. Toplamda 50 Sporcu, etkinlikte hazır bulundu.

Şenliğe katılan Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, "Mutlu olmamak, gurur duymamak mümkün değil, biz yavrularımızla gurur duyuyoruz. Kırşehir’de spora dair çok güzel şeyler oluyor. Özellikle biz, sportif faaliyetlerin daha küçük yaşlara sirayet etmesi ve çocuklarımızın sporla tanışmasını çok önemsiyoruz. Şenliğe katılan çocuklarımızı kutluyorum ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yüzmede dereceye giren sporcular tek tek ödüllerini aldı. (HABER MERKEZİ)