Yeşil-beyazlı ekibimizde takviye şart, ama bütçe imkanları yöneticileri zorluyor

YÜKSEK TRANSFER RAKAMLARI ÜRKÜTÜYOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig temsilcisi Kırşehir Belediyespor’un Antalya kampı sürüyor. Yeşil-beyazlı takımın kamp çalışmaları bu hafta sona erecek. Kırşehir ekibi, bu sırada ara transfer dönemini fırsat bilip eksik mevkilerdeki açığı transfer edeceği yeni futbolcularla kapatacak.

Yeşil-beyazlı takımın transfer gündeminde forvet, stoper, sol bek ve kenar oyuncusu var. Bu dört nokta mevki arasında forvet ilk sırada yer alıyor. Beyaz grup ekibinin mevcut kadrosunda şu an Hasan Kaşıkara dışında forvet özellikli oyuncu yok. Dolayısıyla Kırşehir Belediyespor yönetiminin takımı skora taşıyacak mevkiyi güçlendirmesi kaçınılmaz hale geldi.

MALİYET ZORLUYOR

Forvete dair olmazsa olmaz olan transfer için gündemde birçok futbolcu var. Henüz olgunlaşmayan transfer için en büyük engel maliyet. Gündemde yer alan futbolcularla yapılan görüşmelerde ortaya konulan rakamların yüksek seviyede olması yeşil-beyazlı yönetimin işini epey zorlaştırıyor. Bu bölge için “tecrübeli ve golcü” özellikli futbolcu kriterini ön planda tutan yönetim, çok acele edip hata yapmak istemiyor. Dolayısıyla Kırşehir Belediyespor’un forvet transferini sonuçlandırması biraz zaman alacak gibi gözüküyor. Şuan için bir futbolcu transfer edilmesi planlanan forvet pozisyonuna, eğer mali şartlar izin verirse ikinci bir transfer yapılması da söz konusu.

Forvetin dışında savunmaya da takviye yapılacak. Stoper transferini listeye dahil eden Kırşehir ekibi, ilk yarıyı 15 gol yiyerek tamamlayan savunmayı toparlamak istiyor.

Biri forvet, diğeri stoper kilit iki transfer dışında sol bek ve kenar oyuncusu, Kırşehir Belediyespor’un transfer gündemini meşgul eden diğer iki mevki.

Antalya’da kampında söz konusu transferlerin işini bitirmek isteyen Kırşehir Belediyespor, 8 Şubat Salı günü sona erecek ara transfer sonuna kadar şartların oluşması durumunda ekstra transferlerle kadroyu zenginleştirme yoluna gidecek. (HABER: SALİH GÜNER)