Ligde zirve mücadelesi veren Kırşehirspor 18.hafta maçında yarın deplasmanda kötü günler geçiren Yolspor’a konuk oluyor

 

BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL)’da 6. Grupta güçlü takımlara karşı zirve mücadelesi veren ve ligin ilk yarısını topladığı 17 puanla 6. Sırada tamamlayan temsilcimiz Kırşehirspor, yarın deplasmanda ligde zor günler geçiren ve düşme hattında yer alan Kayseri temsilcisi Yolspor’a’ konuk oluyor. Vali Nihatcanpolat Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
Bölgesel Amatör Ligi’nin ikinci yarısına deplasmanda Kazan Belediyespor’a 2-1’lik şok yenilgiyle başlayan Kırşehirspor, bu mağlubiyetin ardından zirve yarışında çok ağır bir yara almıştı.
Kazan Belediyespor’a 2-1 yenilen yeşil-beyazlılar çabuk toparlanarak önce İç Anadolu derbisi olarak nitelendirilen maçta güçlü rakibi Kırıkkalespor’u dolu tribünler önünde Rıdvan İğrek’in golüyle 1-0, ardından Cumhuriyet Üniversitesi’ni 3-0 hükmen yenerken, geçtiğimiz haftada diğer Anadolu derbisi olan Yozgatspor’u yine tek golle geçerek 3 maçta 3 galibiyet alarak topladığı 26 puanla bir anda şampiyonluk potasına girdi.
Kayseri temsilcisi Yolspor cepesinde ise moraller bir hayli bozuk. Cumhuriyet Üniveritesi’nin ligden düşmesinin ardından ligin son sırasında yer alan turuncu-siyahlılar, ikinci yarıya Kırıkkalespor’a 1-0’lık yenilgiyle başladı. Cumhuriyet Üniversitesi’ni hükmen 3-0 yenen Yolspor, geçtiğimiz haftada deplasmanda Yozgatspor’a 2-0 kaybetmişti.
15 maçta topladığı 12 puanla 12.sırada yer alan Kayseri Yolspor ile zirve mücadelesi veren ve topladığı 26 puanla 4.sırada yer alan Kırşehirspor arasında oynanacak olan karşılaşma yarın saat 13.30’da Vali Nihat Canpolat Saha’sında oynanacak.
Hatırlanacağı gibi Kırşehirspor ile Yolspor arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlanmıştı.
(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)